ŠTA ŠTAMPA ŠTAMPA

BEOGRAD, 9. januara 2011. (Beta) - Beogradski listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja uglavnom pišu o političkoj sceni Srbije i o ekonomskim i društvenim temama iz zemlje i sveta.

ALO - "Špijuni su među nama" naslov je reportaže lista o izložbi Vojnobezbednosne agencije.

BLIC - "Svi peru ruke od afere 'Satelit'", najveći je naslov uz nadnaslov "Ko je odgovoran za štetu od 28 miliona evra". "Đaci Yu škole vladaju evropskom košarkom", najava je teksta o stručnjacima iz bivše SFRJ u top 16 Evrolige.

KURIR - "Albanci lažu, ne prizivam rat" naslov je intervjua sa potpredsednikom Vlade Božidarom Đelićem.

POLITIKA - "Pesimizam i nije tako loš", naslov je lista o istraživanju javnog mnjenja. "U Nemačkoj zatvoreno 5.000 farmi zbog zaraženih jaja", tekst je o uticaju dioksina na zdravlje.

VEČERNJE NOVOSTI - "Ne pomaže ni dupla plata", naslov je da prosečno domaćinstvo tokom zime ima 110.000 dinara dodatnih troškova. "Kafana kao ordinacija", najava je teksta da "Srbi stres i muku ne leče kod psihijatra".

PREŠ - "Otrovno meso iz Nemačke u Srbiji zdravo!!!", naslov je lista uz nadnaslov da je "Zbog opasne hrane u Evropi panika, kod nas stanje redovno". "Tajkuni su pravi vlasnici države", intervju je književnika Dragana Velikića.

Pogledajte još