PATIM, ZALJUBLJENA SAM U MARKA: Jelena Pešić priznala svoje emocije prema Miljkoviću! (VIDEO)

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, sinoć je postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

- Objasni, devojko, tvoje ponašanje od sinoć i pljuvanje Jelene Pešić - glasilo je pitanje publike za Lunu Đogani.

- Nisam ništa rekla, što nisam rekla za stolom. Prebacivala sam tu priču Marku, kao i svaki put kada se svađamo. Pola stvari se i ne sećam. Što se tiče toga, znam da sam rekla ono što sam pričala za stolom - rekla je Luna.

- Marko, i pored svega nisi raskinuo sa Lunom, a ni sinoć nisi dao na Jelenu - pročitao je Milan novo pitanje.

- Pa, nema razloga. Napravio bih goru situaciju. Jedna stvar za stolom se desila koja se meni nije svidela, to sam zamerio i stao. Sve ostalo Jelena ima pravo da radi - rekao je Marko.

- Meni samo nije jasno šta je to Jelena radila? Ja sam sto puta rekla i to ste svesni: "Ja mogu da ih gledam, provociram, u prolazu dobacujem", ali ja to ne radim. Dobro, šta to ja radim? Anabela je isto malopre rekla: "Ja sam Lunu želela da odbranim", od koga? Ja nijednu ružnu i lošu reč nisam rekla za devojku. Već je preterivanje. Čak sam je i pravdala - skočila je Jelena Pešić.

- Zaljubljena sam u Marka, branim ga zato što sam zaljubljena i patim - rekla je ona potom, a zadrugari su tu izjavu pozdravili ovacijama.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još