BIVŠI PARTNER ŽELI DA ME PROGLASI LUDOM: Sandra Obradović nakon drame videla sina Andreja u Centru za socijalni rad

Sandra Obradović se, kako je sud odredio, juče pojavila u Centru za socijalni rad, na jedan sat, da vidi svog sedmomesečnog sina, kog je tamo doveo njen bivši partner V. B.

Međutim, ispred Centra za socijalni rad Zvezdara odvijala se prava drama, piše "Alo".

Kako se navodi, Sandra se pojavila sama, a njen partner je uz sebe imao privatno obezbeđenje. Ne želeći da dete bude fotografisano, V. B. se okrenuo i "poleteo" kao automobilu. Nešto kasnije se, pak, vratio i odveo dete Sandri.

- Ne želim da izlažem svoje dete torturi niti da ugrožavam njegovu bezbednost - prokomentarisao je on za pomenuti list i dodao:

- Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Ja sam dete uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila.

- Ja ne želim da moje dete bude bez majke, niti želim da joj ga oduzimam. Želim samo da ona bude dobro i da bude dobra majka mom detetu. Želim da moje dete bude bezbedno, a trenutno nije tako. Plaćao sam dve dadilje, ali je ona tek tada radila šta je želela. Imala je viška slobodnog vremena, pa je mogla da izlazi i provodi se, a dete je zanemarivala - tvrdi V.B.

Sandra Obradović je sedmomesečnog sina nakon jednog sata vratila ocu, a onda je kroz suze rekla da je njen partner sve slagao.

- Nije istina da sam odbila da odem u kliniku, to je laž. Rekla sam mu da uvek mogu otići na razgovor, pregled, testiranje, na šta god, ali njemu to nije bilo dovoljno. On želi da me hospitalizuje, da me proglasi ludom i nepodobnom kako bi mogao da radi šta želi. Ja nisam alkoholičarka, kao što ni on nije lekar da bi mi davao dijagnoze. On želi da nasilje koje nada mnom vrši godinama prikrije lažima i klevetama protiv mene. To mu, koliko vidim, polazi za rukom - tvrdi Sandra za pomenuti list.

Sandra Obradović je, podsetimo, bivšeg partnera optužila da ju je tukao i da joj je oduzeo dete.

Izvor: Alo.rs
Foto: missobradovic/Instagram

Pogledajte još