ČOVEK PRIŽELJKUJE, A BOG ODREĐUJE: Indira Levak otkrila da joj je majčinstvo neostvarena želja

Uvek nasmejana, pozitivna i duhovita, Indira Levak je bez skandala krčila put, a njenoj energiji mnogi se dive. Uz njene pesme se igra, zaljubljuje, a Indira je priznala da njen suprug Miroslav voli kada je ona provokativno obučena i kada joj iz publike dobacuju "vau":

- Efekat "vau" je vrlo poželjan. Čula sam da su mi žene dobacivale, ali i od muškaraca je lepo čuti. Hvala vam lepo što vaučete. Moj suprug je navikao da takve haljine nosim. S obzirom na to da puno treniram, radim na sebi, on mi kaže: "Daj, molim te, pokaži malo nožice, daj budi malo smelija". A ja kako godine idu zakopčana sam do grla. I sada sam bila smelija i mužu sam ispunila želju.

Da li imaš neku fotografiju koju ne bi trebalo da vidi niko sem tebe i tvog muža?

- Malo sam po tom pitanju stidljiva. Jesam vatrena, strastvena žena, ali ne i kada je to u pitanju... Ne mislim da biste išta zanimiljivo našli i da uzmete moj telefon.

Koje su ti neostvarene želje?

- Definitivno majčinstvo. Nažalost, čovek priželjkuje, Bog određuje. Nije se dogodilo, ali ja tu ljubav delim na sve strane i svojim nećakinjama, mojoj publici. Nažalost, nije se dogodilo, ali zato imam tri mačkice, dva psa, mačora, supruga, tako da to kompenzujem njima.

Mnoge se dame odlučuju na vantelesnu oplodnju, dok drugi supružnici na usvajanje. Da li si razmišljala o tome?

- O usvajanju sam definitnivno razmišljala i to je još uvek aktuelna tema između mene i supruga. To su za mene intimne stvari pa tako ne bih duboko išla i pričala o tome. Ali definitivno zašto da ne.

Jedna od tvojih poslednjih pesama je "Greška u genima". Imaš neke greške koje bi ispravila da možeš?

- Nemam grešku, ali imam karakternu osobinu da sam pretvrdoglava. Ali nekako sa godinama popuštam.

Imaš tetovažu koja je na engleskom znači verujem. Pa u šta veruješ?

- Verujem u ljubav, hrabrost. Ali pre svega u ljubav.

Danas se devojke stide da priđu muškarcima, čekaju da mladići budu inicijatori. Kako gledaš na to da devojke imaju socijalne mreže za upoznavnaje?

- Meni je to fantastično. Zašto da ne? Ispričaću vam priču kako sam ja upoznala svog Mireka. Mi smo bili prijatelji pre nego što smo postali supružnici. Ali ja sam bila puno hrabrija kada je on u pitanju. Jeste da je on velik, krasan i divan mišićavi momak, ali je bio jako stidljiv. Hvala ti bože što sam ja napravila prvi korak. Sećam se da sam ga pozvala na more dok sam letovala u Šibeniku, rekla sam mu: "Hajde, dođi da se malo družimo, da popijemo kaficu, popričamo". A on je odugovlačio. Trebalo je da dođe u 12 po podne, a došao je u sedam naveče. Rekao mi je: "Šta ja sada da tamo radim. Ona je pevačica, mene je strah ako me budu paparaci slikali, šta da kažem". Evo, ljubavi, ne brini se za paparace, sada si moj za ceo život. Dakle, žene su hrabre i treba da budu hrabre.

Izvor: Blic.rs
Foto: indiralevak/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.