PRIČAŠ OKOLO DA SAM LOŠA MAJKA, SRAM TE BILO: Anabela Atijas poludela kad je saznala da je Gagi ogovara na sva usta (VIDEO)

Anabela Atijas je saznala da je Gagi Đogani blatio kod Zorice Marković, pa se obrušila na njega.

- Dokle ćeš po ćoškovima blatiti Anabelu, pa i sinoć sa Zoricom Marković i govoriti da je ona kriva za sve, da je loša majka, da je loša žena? - glasilo je pitanje.

- To je bilo ujutru, malo me je zabolelo to što je rekla za Blankicu, što joj je zasmetalo što sam čestitao rođendan, baš me je pogodilo. Ništa loše nisam rekao, može i Zorica da potvrdi. Ako sam nešto pričao o njoj, pričao sam šta se dešavalo u životu, to se dešavalo. Pričam zbog čega je započela celu priču i zbog čega je došla ovde. Da li treba da ćutim? Ja sam ovde ostavio utisak kao čovek koji ne laže, ako me neko uhvati, skinuću kapu. Ja ne volim da lažem. Eto, o tome smo pričali. Mene je narod ovde upoznao, a ona priča neku priču od pre deset godina i naravno da laže. Ne kažem sve, ali većinom laže. Iznela je dosta stvari koje nisu istinite, treba vremena, ne mogu da iznesem sad - pričao je Gagi.

- Šta, šta laže? Ključne stvari koje je iznela, to si potvrdio - dobacili su zadrugari.

- Ključne da, ali ima i šta je lagala - dodao je Đogani.

- Imam svoje mišljenje, koje neću izneti. Nasilje ne podržavam, to nikada neću podržati. Ali naravno da Gagiju smeta šta se ovde priča, njemu je bilo logično da čestita detetu rođendan, jer je u dobrim odnosima sa Andrejem, tako on kaže, ja ne znam. Na osnovu toga sam rekla - istakla je Zorica.

- Ja sam sa Andrejem ostao dobar do "Zadruge", nismo problem imali - pravdao se Gagi.

- A kad si ga optužio da smo obrisali grupe Markove i Lunine? Ne možeš da čestitaš našem detetu rođendan - uzvratila je Anabela.

- Zorica je pitala šta je to Marko uradio loše da ga ne vole, a ja sam rekao da nije ništa. Šta to toliko muči Anabelu za Miljkovića, ja sam rekao da ne vidim problem - dodao je Gagi.

- To je moja stvar, šta Zorica misli o meni nije mi važno. Zorica me ne podnosi od prve "Zadruge". Ovo ostalo što Gagi priča ne može da me dotakne, iza mene ostaju dela - poručila je Anabela.

- Ne znam zašto Zorica sebi dozvoljava ovakve greške, da priča sa čovekom nasilnikom, govore za svađu je potrebno dvoje? Žena je pretrpela nasilje - skočio je Đedović kada je Zorica i dalje pričala o situaciji.

- Imam pravo, nije mi normalno da toliko mrzi Miljkovića - uzvratila je Zorica, a onda je nastala svaža između Lepog Miće i Gagija, a Đogani je optuživao pevača da ga svađa sa Anabelom.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još