URLICI MAJKE PROLOMILI SE BELOM KUĆOM: Anabela Atijas užasnuta ponašanjem Marka Miljkovića prema Luni Đogani (VIDEO)

Zadrugari su sinoć imali priliku da pogledaju sve ono što su pričali prethodnih dana, slagali ili prećutali jedni drugima. Video-prilog koji su zadrugari imali prilike da vide jeste nastavak turbulentne svađe Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom prethodne žurke.

Svi zadrugari bili su skandalizovani ovim potresim scenama, pa je tako i Lunina majka bila šokirana ponašanjem ćerkinog momka. Anabela Atijas nije mogla da gleda potresne kadrove, pa je sve vreme urlala iz petnih žila zbog Miljkovićevog nastupa.

- Užas! Užas bre! Vidim svoje dete kako je neko maltretira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj devojci - urlala je Anabela.

Gagi Đogani od blama nije mogao da izdrži, te je napustio Belu kuću, a za njim je krenula i ćerka Luna, jer nije mogla da podnese kadrove koje je sama priredila svojim roditeljima.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još
2 komentara
  1. Ozrenka says

    Iskreno sam uzasnuta ponasanjem Anabele Atijas ona namece svojoj cerki kako da zivi koga da voli .Isto tako Miljkovicu nesto fali kad trpi sve te uvrede i ponizenja.Nije on cvecka ali ja da sam musko Lunu nebih trpela ni 2sata.Ako je to ljubav onda ce ovaj svet otici jos vise u ambis.Anabela pusti devojku da dise unistices je jos vise .Nije ona petogodisnja devojcica

  2. Cvecka says

    Kakva majka,to je zlo!!!

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.