MAZILI SMO SE PO INTIMNIM DELOVIMA TELA: Maja Marinković otkrila detalje odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem (VIDEO)

Četvrtak je veče kada zadrugari gledaju video-priloge, a ovoga puta prikazan je i snimak u kom Maja Marinković priznaje aferu sa oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem. U nastavku, kada su zadrugari komentarisali ovu temu, izbila je velika svađa za stolom, a Maja je rekla i kako joj je Janjuš samo deset minuta pre snimka ponovo izjavio ljubav.

- Ovo je katastrofa svih katastrofa koje postoje! Ti nemaš potrebu da se mešaš u moj brak! Moj brak je divan! Ja tebi ovo nisam pričao, tebe je pogodila sujeta. Ne mogu da komentarišem ove budalaštine. Devojko, idi se blamiraj. Ja idem svojoj kući. Namerno radiš ove stvari. Kanališ me. Sram te bilo. Govoriš da sam ja ljubomoran na druge ljude, samo zato što si ljubomorna. Ja idem kući kod onih koje volim najviše na svetu, a ti si pi*ka kojoj sam sve pružio. Da, sramota me je - rekao je Janjuš.

- Malopre si mi rekao: "Volim te najviše na svetu. Zapamti to, pi*ko (dva puta)". Od ljubavi do mržnje linija je tanka. I ti si meni ljubomorisao, gurao, štipao... Rekao mi je: "Volim te! Zapamti to pi*ko, pi*ko!", celu noć gledaš u mene! Ti si pričao da imaš loš brak. Tvoj brak nikada nisam spomenula! Lažeš i nemaš odgovor. Pre 10 minuta mi pričaš da me voliš! - rekla je Maja.

- Ovo se zove ljubavna veza! Janjuševiću, bio si u vezi s njom! Ti si zaljubljen u ovu devojku. Tačka i kraj! - govorio je Lepi Mića.

- Treći put pravi grešku na televiziji! Gledali smo kako te je zadovoljavala - rekla je Tara Simov.

- Ti i ja smo se mazili po intimnim delovima tela i sramota me je zbog toga! Tvoj obraz je đon! J*baćeš sam sebi majku, zato što si lažov. Videli smo šta joj muž radi, jorgan se tresao! - rekla je Maja.

- Nikada se u životu neću razvesti. Ovo je toliko nisko i ružno! Moja žena mene neće ostaviti! - rekao je Janjuš.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.