GASTRO MAESTRO: "Mr. Kitchen" prelazi na TV Doktor

Kulinarski šou poznatog glumca Slobodana Stefanovića gledaćete na televiziji dobrog zdravlja

Autor i voditelj popularne kulinarske emisije "Mr.Kitchen" Slobodan Stefanović novi je član tima TV Doktor, gde će voditi emisiju "Gastro Maestro".

Poznati glumac i prvak Pozorišta na Terazijama u Beogradu osvojio je svet kulinarstva, najpre na Instagram nalogu "Gastro Glumac" zahvaljujući svojim zanimljivim savetima i receptima. Nedugo zatim, Stefanović je osvojio i televizijsku publiku emisijom "Mr.Kitchen", u kojoj priprema jela zajedno sa poznatim ličnostima i deli svoje kulinarske tajne.

- Presrećan sam što se nalazim u sjajnom timu kompanije 'Minacord Media' i najbolje televizije na našim prostorima koja se bavi zdravljem. Kuvanje smatram drugim načinom da izrazim svoju kreativnost i ubeđen sam da je TV Doktor pravi partner na tom putu. Uzbuđen sam što moja emisija dobija nov format i novi dom, televiziju koja je u potpunosti posvećena zdravlju - naveo je Stefanović.

On se pridružuje timu kojim sa pozicije glavnog i odgovornog urednika rukovodi Drago Jovanović.

- Kada smo postavljali televiziju, glavne smernice kojima smo se vodili bile su da nema kompromisa kada je u pitanju kvalitet programa i da gledaocima ponudimo sadržaj koji zaista pravi razliku. Zato je saradnja sa Slobodanom potpuno prirodna, jer je TV Doktor idealno mesto za njegovu emisiju, u drugačijem i dinamičnijem formatu i pod nazivom 'Gastro Maestro'. Radujemo se ovom projektu, počinjemo sa snimanjem epizoda i uvereni smo da će gledaoci uživati - rekao je Jovanović.

Emisiju "Gastro Maestro" gledaćete uskoro na TV Doktor, koja je dostupna gledaocima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Korisnici u Srbiji TV Doktor mogu pratiti na platformama operatera Telekom Srbija – mts TV (pozicija 119), Supernova (pozicija 23) i Orion Telekom (pozicija 14).

Izvor: Promo
Foto: Zorana Đorđević/Promo

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.