BILI SMO INTIMNI, JASNO SE VIDI POLJUBAC: Janjuš pretio da će uništiti tortu sa dokazima o preljubi, Maja mu žestoko odbrusila (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš se zaleteo da uništi tortu sa dokazima o preljubi, ali Maja Marinković ga je sprečila u tome.

- Ne, ja neću verovati slikama, nego tebi! Osećam se kao debil kada pričam sa tobom! - rekla je Jelena, a onda je ponovo pokazala Janjušu fotografije na torti, na kojima se jasno vidi njihov poljubac.

- Ja sam ovde bila i sa Borom prijatelj, pa mi nije izjavljivao ljubav. Ja poznajem njegovu Enu i znam da ne bi ovo prihvatila. Tek kada je Maja rekla da ga ona ne zanima... Ja Maju uopšte ne krivim, jer je ona zaljubljena, i videla je sebe pored njega, ti si to tako predstavio! Ona je videla tako! Ti si spominjao da ćeš joj napraviti dete i da će to biti iz najveće ljubavi! Ja mislim da nijedna osoba ne postoji na svetu koja ne veruje Maji, to je tako izgledalo! - dodala je Pešićeva.

- Ja nisam pričao da ću praviti bebu, da ću ostaviti nekoga, ova devojka radi sve stvari, sve ono što je rekla je rekla da je bilo ozbiljno, a nije! Nikada u životu se nisam kleo za te stvari! Sve sa lagao - urlao je Janjuš.

- On je prvi taj koji je napravio korak kada smo bili intimni - tvrdila je Marinkovićeva.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Offical-Printscreen/Youtube

Pogledajte još