NIKAD SE NE ZNA KAD MOGU DA POLUDE: Goca Božinovska progovorila o vezi sina Mirka i Bojane Rodić!

Pevačica Goca Božinovska je istakla da je tokom izolacije bila posvećena kućnim poslovima, a najveću pažnju je poklanjala deci Zorani i Mirku, koje ima iz braka sa ubijenim kik-bokserom Zoranom Šijanom, a koja žive sa njom u porodičnoj kući u Surčinu.

- U karantinu sam isključivo bila domaćica i sama sam brinula o kompletnoj kući. Znate koliko tu ima posla jer kuća nije mala. Spremala sam hranu koju vole deca i uživala da im ugodim. Jelena ima svoj stan, ali voli i ona da dođe kući - rekla je Božinovska.

Iako je u startu pokušavala da od medija sakrije da je njen sin Mirko u vezi sa Bojanom Rodić, sada kada je uvidela da njihova veza nije samo kratka avantura Goca priznaje da je zadovoljna izborom svog sina.

- Bojana je prelepa, kao i njene sestre. Nisam je još upoznala, ali sam videla njene slike i snimke. Još važnije je što je odrasla u velikoj porodici i što je naučena na normalne stvari, kao i da radi. Sviđaju mi se i njeni roditelji, onoliko koliko sam videla. Jedva čekam i da je uživo upoznam. Ako Mirkova i Bojanina veza bude trajala, valjda ću i njene roditelje upoznati, rado bih ih ugostila na ručku - ispričala je Goca.

Pevačica kaže da se Mirko smirio i da više ne pravi nestašluke kao u tinejdžerskim danim, ali kao i veliki broj roditelja kaže da i dalje brine.

- Znaš šta, nikad se ne zna kad deca mogu da polude i ne daj Bože, naprave neku glupost. Što se tiče Mirka, on nema po kome da bude loš čovek i to je meni najbitnije. Mirko se mnogo smirio, ali i dalje voli da izlazi. Svoj je čovek i zarađuje za sebe sam, već pet godina od mene nije uzeo dinar. Nešto privatno radi - rekla je Goca ne želeći da otkrije o kakvim poslovima je reč.

Izvor: Blic.rs/Telegraf
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još