ANABELA JE DOBIJALA BATINE KAO TERAPIJU: Mirko Gavrić spreman da otkrije sve o Gagiju! (VIDEO)

Mirko Gavrić je nastavio da priča sa Dušicom Jakovljević i Darkom Tanasijevićem u studiju pre ulaska u "Zadrugu", o Luni Đogani i Anabeli Atijas, pa otkrio da se naoštrio na Gagija Đoganija.

- Ona (Luna) ima 23 godine i kupila je stan, to je redak primer. Ljudima je san da imaju svoju sobu. Ako ti život omogući da postaneš zvezda, da te ljudi vole. Posle onog debakla u "Zadruzi 1", jedino Anabela i ja smo stali uz nju. Anabela je sa svima zaratila. Ja sam svesno stao uz nju - rekao je Mirko.

- Ja nisam zaboravila, bilo je mnogih kletvi, uvreda... Majka je sve to uradila i spustila se, da bi odbranila ćerku - prisetila se situacija voditeljka Dušica Jakovljević.

- Ja ću unutra pričati i o Anabeli i Gagiju... Ja nisam kriv za njihov razvod, nego njegova narkomanija i to što ju je varao sa njenim drugaricama u njenoj spavaćoj sobi. Ja nisam pričao o životu prijatelja, hteo sam da je zaštitim. Ona je dobijala batine kao terapiju na osam sati. Ona treba da priča o tome, a ja ću da potvrdim. Pričaću sve što znam i o njegovoj familiji, pa neka narod presudi. Ulazim kao njen prijatelj. Sinoć je bila okrivljena da nije bila kod kuće, a da su decu čuvale dadilje. Mi smo radili, a on je j*bao njene drugarice. A da je Luna mene opsovala kao roditelja, izneli bi je na nosilima - istakao je Gavrić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.