PET GODINA BEZ TEBE: Fotografijama iz detinjstva Zorana se prisetila pokojne majke Vesne

Srpska modna blogerka Zorana Jovanović Zorannah pre pet godina ostala je bez majke Vesne, koja se borila sa teškom bolešću.

Juče se navršila peta godišnjica smrti žene koja je Zoranu donela na svet i ona je tim povodom na svom Instagram profilu podelila dve fotografije iz detinjstva na kojima srećna pozira sa majkom.

- Pet godina bez tebe - napisala je na Instagramu blogerka.

Nakon što joj je majka preminula Zorana je govorila o strahotama bolesti sa kojom se njena majka borila.

- Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga 'lakše'. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka - jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek - rekla je svojevremeno Zorana za portal "Žena".

Inače, Zorana je ime dobila po svom ocu Zoranu bez kojeg je ostala pre desetak godina.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: zorannah/Instagram

Pogledajte još