KAD SE POSVAĐAMO, ON KAO DA JE U PETOM RAZREDU: Mia Borisavljević otkrila kakve muke ima sa Bojanom!

Pevačica Mia Borisavljević nedavno se vratila u srpsku prestonicu, nakon što je period vanrednog stanja provela sa porodicom u njenom rodnom Valjevu.

U emisiji "Premijera - Vikend specijal" opisala je kako su protekli meseci uticali na nju, a na samom početku razgovora, pozvao je njen izabranik Bojan Grujić kako bi je pitao da li je ručala.

- Da, on je zaista takav, sve zajedno radimo, usmereni smo jedno na drugo, baš smo povezani. On se nikako ne snalazi u kuhinji, da se pita, ne bi jeo nikad. On je tip muškarca koji jako brzo mršavi, pa jede zbog toga, a ja kao većina žena, moram da vodim računa - rekla je Mia, pa ispričala kako je protekao period izolacije za njih i da li su se njen nevenčani suprug i ona svađali:

- U početku, kada je krenula epidemija, bila je ta velika proslava gde se mnogo ljudi zarazilo, znala sam i ja neke od njih, kažu da nije bilo nimalo prijatno, ne daj Bože da dođete u tu situaciju. I to nam je bio podstrek da se što više distanciramo. Emi je bilo super, jer nije ukapirala o čemu se radi, ona je imala trampolinu, ljuljašku, drugara koji je dolazio i onda se osećala kao da je na raspustu. Kod Bojana sam upoznala da je strpljiv, a i ja sam to naučila, naš posao je takav da hoćemo sve sad i odmah, a ova situacija nas je naučila tome da se mora nešto sačekati. On se naljuti i tri dana može da ćuti, a ja hoću odmah da rešim. To me nervira, kao da je peti razred, ali dobro.

Izvor: Pink.rs
Foto: miaborisavljevic/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.