OVO JE NEOPISIV OSEĆAJ: Tijana Prica otkrila reakciju sina Koste na novog člana porodice

Tijana Prica, voditeljka emisije "Premijera - Vikend specijal" porodila se pre nekoliko dana i na svet donela svog drugog sina, kome su njen suprug i ona dali ime Rastko.

Ona je juče izašla iz porodilišta, a već danas se uključila uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" sa novinarkom Jelenom Bašić, te otkrila kako je protekao porođaj, ali i kako je njen stariji sin Kosta reagovao na brata.

- Iskreno da kažem, imala sam tremu, sad sam gost u sopstvenoj emisiji (smeh). Ne znam koliko mogu dobro da izgledam posle prve neprospavane noći koju smo proveli kod kuće. Ovo je neopisiv osećaj, svi smo sa nestrpljenjem očekivali da Rastko dođe na svet. Malo sam imala bojazan od epidemije, to me je pratilo poslednja dva meseca trudnoće, a onda sam počela da razmišljam kako ću u bolnici. Ovo sve sad pričam za buduće mame, u Narodnom frontu je sve proteklo u najboljem redu, apelujem da se niko ne plaši, nema promena, sve je sa pozitivnom energijom, osoblje je raspoloženo i sve je super. Jedina promena je što ne možemo da primamo posete, tata je sina video tek juče. Muž je bio ispred porodilišta, tu je dočekao lepe vesti i onda iščekivanje tri dana i evo smo sad zajedno - rekla je Tijana i dodala:

- Svi su me pitali kako Kosta reaguje na Rastka, a ono što je svima bilo upečatljivo jeste Kostina reakcija na mene. Uhvatio je dedu i odveo ga u sobu, a kada je ugledao Rastka, nije mu baš bilo jasno, ali je tokom dana bilo reakcije. Svi su nam rekli da treba vremena da Kosta nauči da više nije jedini, ali nije ni svestan da mu je mama juče donela najboljeg prijatelja za ceo život.

Ona je otkrila i da je njen suprug bio taj koji je odlučio o imenu njihovog drugog sina.

- O Kostinom imenu sam ja odlučivala, ali je sada tata rekao da on odlučuje. Njemu se to ime dopalo i prvi put, bilo je između Rastka i Koste i sada je tako. A moja mama je primetila da u imenu Rastko ima i celog imena Kosta, osim tog "r" - ispričala je ona, pa dodala da ih u junu očekuje dupla proslava:

- Iskrena da budem, ja nisam neko ko voli velika okupljanja, ali u ovom trenutku se proslavilo u krugu porodice, sa Kostom, on voli svoj prostor, tu je bilo okupljanje, ali sledi i Kostin rođendan u julu, pa ćemo imati dve proslave.

Izvor: Pink.rs
Foto: tijanaprica/Instagram

Pogledajte još