STARATELJSTVO NAD DETETOM JE PRIPALO SINIŠI: Pavle Jovanović opleo po Dragani i Edu i otkrio da je u kontaktu sa Zilhom!

Pavle Jovanović, bivši zadrugar, uključio se danas sa Nemanjom Vujičićem uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" gde je otkrio detalje koje do sada javnost nije znala. Poznata je njegova povezanost sa Draganom Mitar, a sada je Pavle otkrio da je u kontaktu sa ženom ljubavnika njegove bivše devojke, ali i da zna da je njeno dete pripalo ocu na starateljstvo, o čemu se mnogo spekulisalo.

- Zilha i ja s vremena na vreme pošaljemo nešto kada se nešto piše. Uglavnom komentari, kad ne može da veruje da se nešto desilo i to. O vezi ne kaže ništa niti želi da komentariše, nikada mi ništa ružno nije rekla. Ona smatra to što smatra, da je prevarena, ponižena, ali mislim da je u celoj priči pobednica. A što se tiče "gospođice magistrale", mene je sramota što sam bio sa njom, ona je užas. Ljudi mi sad masovno pričaju da sam bio u pravu prošle godine - rekao je Pavle, a onda otkrio i da li je u kontaktu sa Sinišom:

- Naravno da nisam, ja sam sa čovekom imao ozbiljnih problema. Niti smo dobri, niti smo u kontaktu, niti broj imam, čuo sam laž "gospođice magistrale" da sam ja nešto njega zvao. Jedini kontakt je kada me je zvao sa njenog broja, ali to se već zna. Ne prija mi što me pominje, mnogo lažu i pričaju neistine, ona tvrdi da za njen rođendan, novu godinu bili zajedno, Edo kaže da možda jeste. Budalaštine. Da sam kao zvao Sinišu da dođe na splav, a oni su svi bili na tom splavu, ja sam tek došao kasnije. Znam ja dosta o njoj, ali ne sada, biće momenata kada to treba da se iznese. Moja devojka se druži sa Sinišinom, pa znam da je njemu dodeljeno starateljstvo nad detetom kada se ona upustila u vezu sa Tomovićem, ali gde se sada dete nalazi - rekao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: pavlejovanovic.official/Instagram

Pogledajte još