DANAS JE TEŠKO NAĆI PRAVOG MUŠKARCA: Katarina Grujić progovorila o ljubavnom životu!

Muzička zvezda Katarina Grujić jedna je od najpoželjnijih dama na našoj javnoj sceni. Uprkos tome, i dalje je solo - kako kaže, teško je danas naći pravog muškarca, a osim o ljubavnom, govorila je i o svom profesionalnom životu.

Brojni estadnjaci mesecima unazad kukaju zbog krize koja je usledila zbog pandemije koronavirusa, međutim, Kaća ne - pre novonastale situacije vredno je radila i sebe obezbedila, te za svoju egzistenciju nema potrebe da brine.

- Korona je uzdrmala sve profesije i verujem da nikome nije lako. Nisam od onih koji kukaju. Vredno sam radila godinama, svaki vikend, neretko i radnim danima, tako da sam uspela da se organizujem da normalno funkcionišem i ne osetim krizu. Tu su i moji roditelji, koji su uvek uz sestru i mene.

Za sada ima samo simpatiju, ali ne i dečka.

- Danas je teško naći pravog, jakog muškarca! Posebno ženama koje imaju uspešne karijere, stoje čvrsto na nogama i nezavisne su. No, ja nadu nikada nisam gubila! Znam da je tu onaj pravi. Jer, džaba i novac i slava i moć, ako ne postoji ljubav i osoba koja će vas pratiti i biti uz vas! Postoji simpatija, ne dečko! I tako mi zasad prija - objasnila je zgodna pevačica.

Izvor: Pink.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još