TREZNA SAM 10 DANA: Dunja Ilić progovorila o svojoj borbi sa opasnim porokom

Pevačica Dunja Ilić nakon burne prošlosti, prelaska u islam, samoubistva oca i gubitka velikog nasledstva danas živi u Gruziji i trudi se da se izleči od alkoholizma.

- Ovo je drugi put da se lečim. Prvi put sam bila trezna godinu i šest meseci i teklo je vrlo lako. Ovaj put ide dosta teže. Trenutno sam trezna deset dana i osećam da već mogu da obećam da ću nadmašiti onih godinu i šest meseci, da ne kažem da ne popijem ni kap nikada više i ne budem predramatična. Trenutno sam u Gruziji. Planiram da čim bude moguće odem na neko vreme u Beograd jer sam se jako uželela majke i prijatelja. Posle toga... Videćemo. Kod mene se nikad ne zna koja je sledeća destinacija - kaže Dunja i otkriva da za nasledstvom bez kojeg je ostala danas ne žali:

- To nasledstvo svakako nije bilo u iznosu koji bi mi obezbedio život. Nikada ne bih menjala slobodu koju imam sad kao neka srednja klasa za ono ropstvo kad sam bila jako imućna.

Pevačica otkriva i da se trudi da se ne osvrće na prošlost i kajanja, već da se fokusira na to da sebi ulepša dane koji dolaze.

- Mnogo stvari sada ne bih ponovila. Međutim i sebi i drugima sam sve oprostila i time i na lepe i ružne stvari iz prošlosti stavila tačku. Sada se radujem samo lepoj budućnosti - priča Dunja dok kroz tugu dodaje da tragičnu smrt oca nikada neće preboleti.

Izvor: Pink.rs
Foto: dunya_191991/Instagram

Pogledajte još