VREDI VIŠE OD 4,5 MILIONA EVRA: Ana Ivanović renovira luksuznu vilu u Španiji

Bivša teniserka Ana Ivanović morala je da privremeno obustavi radove na renoviranju svoje luksuzne vile u Španiji zbog teške situacije u celom svetu, a kako pišu domaći mediji, nekadašnja najbolja teniserka sveta uveliko je nastavila sa radovima.

Kako je "Alo!" pisao, Ana je u maju prošle godine započela radove na rekonstrukciji svoje vile na Majorki, koju je kupila pre više od deset godina.

- Ana je luksuzno zdanje, jedno od najlepših u mondenskom naselju Son Vida na ovom španskom ostrvu, pazarila još 2008. godine, za 4,5 miliona evra, a do sada je u njega investirala bar još dva miliona. Nakon udaje za fudbalera Bastijana Švajnštajgera, ali i rođenja prvog deteta, otpočela je renoviranje ovog kompleksa, kako bi ga prilagodila potrebama svoje porodice - ispričao je izvor blizak srpskoj teniserki.

Kako je istakao izvor, nakon što je rodila svoje drugo dete, u Ani se stvorila potreba za većim brojem soba, pa je nastavila sa preuređenjem životnog prostora i njegove unutrašnjosti.

- Od maja 2019. godine, kroz Anino imanje prošlo je puno majstora, podizvođača i izvođača radova, arhitekata... Budući da sam kompleks ima nekoliko hiljada kvadrata, u sklopu kog se nalaze i teniski tereni, bazeni, kako spoljašnji tako i unutrašnji, posao nije mogao da se završi za par meseci - ispričao je izvor i dodao:

- Teniserka i fudbaler imaju visoke zahteve kada je njihov dom u pitanju, ali kako im finansije ne predstavljaju problem, ne žele da prave kompromise. Materijali koji se koriste u gradnji najbolji su i najkvalitetniji, kao i osvetljenje, zelena površina... Pauza u renoviranju napravljena je zbog pandemije koronavirusa, jer nisu želeli da dovode u pitanje živote zaposlenih. Budući da pandemija polako, ali sigurno jenjava, Ana i Bastijan su rešili da nastave započeto. Zbog toga se ovih dana na njihovom imanju opet mogu videti majstori, mešalice, cement i dizalice.

Izvor: Blic.rs
Foto: anaivanovic/Instagram

Pogledajte još