KAO I SVI PENZIONERI: Saša Popović otkrio kako je potrošio 100 evra državne pomoći

Saša Popović među prvima je stigao na snimanje prve emisije "Zvezde Granda" nakon ukidanja vanrednog stanja u Srbiji zbog koronavirusa. Direktor "Granda" bio je prilično raspoložen i ushićen što se nakon tri meseca pauze vraća starim navikama i druženju sa ekipom iz žirija.

- Ova sezona trajaće do sledeće godine. Nekada kad su se u 'Zvezdama Granda' takmičili Topalko, Darko Lazić, Jelena Kostov, Prijovićka, Katarina Grujić, Gile i drugi, trebalo je 15-16 krugova da prođe da bi se došlo u finale! Već postanu i zvezde kad dođemo do finala. A sada, prođe sedam krugova i odmah finale. Publika nije ni stekla utisak o kandidatima. Sve smo ih zadržali za sledeću sezonu. Ovih pet emisija što radimo, radimo 3. krug s kandidatima iz Srbije, i onda ćemo u septembru i oktobru da uradimo 3. krug sa kandidatima iz bivše Jugoslavije.

Popović ističe da mu je automatski na račun leglo 100 evra od države, jer je penzioner, te nije bilo potrebe da se naknadno prijavljuje za to.

- Ja sam bio ona kategorija koja nikako nije mogla da izađe iz kuće. Izašao sam jednom, valjda do Kebe i Brene, i odmah me paparaco uhvatio (smeh). Nisam izlazio, ali dobro sam se odmorio i znao sam da će da prođe jednog dana... Ja sam penzioner, automatski sam dobio 100 evra. Mislim da ih je ćerka uzela - kaže Popović.

- Brena i ja smo imali grupu naših prijatelja, sa kojima smo uplatili 220.000 evra pomoći, za kupovinu medicinske opreme - istakao je Popović.

Izvor: Nova.rs/Telegraf.rs
Foto: Hello!

Pogledajte još