DAVIO SI ME I GREBAO, POTRAŽILA SAM POMOĆ PSIHIJATRA: Ivana Krunić oplela po Banetu Čolaku (VIDEO)

Ivana Krunić po povratku u rijaliti program "Zadruga" u emisiji "Prestres nedelje" ispričala je kakav zaključak je donela dok je boravila napolju o svom sada već bivšem dečku Banetu Čolaku.

- Kada neko pati, ne baca oko na druge devojke. Ti se izjasnio kao borac protiv nasilja nad ženama, poslednji smeš da pričaš o tome. Nas dvoje smo imali tajne, koje on preti da će da iznese, rekla sam mu ime svog bivšeg dečka, rekla sam mu da ne sme da kaže ni da zna, on je uredno rekao za stolom da on zna ko mi je momak. Jesi li svestan da ima snimak kako me daviš? Kada si me nabio na ogradu, kada si me štipao preko pokrivača - govorila je Ivana.

- Kada si me grebala, Ivana? Nije u redu da mi se obraćaš preko stola. Mogla si da mi priđeš i da popričaš, ne na ovaj način - rekao je Bane.

Krunićeva je govorila i o neiskrenom odnosu između njenog bivšeg dečka i Zorice Marković.

- Jesam, Zorica mi je prišla i rekla mi da ona to zna. Oboje nemaju lepo mišljenje jedno o drugom, mnogi ljudi se ovde druže, a nemaju lepo mišljenje. Za Boru sam znala da nisu u dobrim odnosima - rekla je pevačica.

Pevačica je otkrila i kako se osećala kada je saznala za imena dece koje je Bane pisao na svom krevetu.

- Stigla mi je poruka od jedne devojke, koja me je pitala kako smo planirali Bane i ja da nam se zovu deca, rekla sam Vuk i Viktorija, poslala mi je sliku i klip, ja sam stvarno bila u šoku, a kao da je bilo ispisano krvlju - pričala je Ivana, a onda priznaala da je potražila pomoć psihijatra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još