Online konferencija: Perspektive privrede Vojvodine nakon pandemije

Kompanija Color Media Communications i Privredna komora Vojvodine organizuju konferenciju posvećenu privredi Vojvodine nakon pandemije koronavirusa (Covid-19).

Konferencija će se održati 02. juna 2020. godine, sa početkom u 10.00h. Svi zainteresovani moći će da prate i aktivno učestvuju u konferenciji preko live streama na Youtube kanalu Diplomacy&Commerce.

Učesnici online konferencije razgovaraće o ekonomiji Vojvodine i investicijama nakon pandemije virusa korona, ali i o tome kako će u budućnosti izgledati pojedine industrije i poslovanje kompanija, kako domaćih tako i stranih.

Neke od tema koje će biti obuhvaćene jesu organizacija industrijskih grana, poslovanje privatnog sektora u Vojvodini, kao i saradnja na lokalnom nivou nakon pandemije.

Iskustva regiona evropskih zemalja u obnavljanju međuregionalne saradnje su svakako od značaja za održivi privredni razvoj. Svoje viđenje preneće nam predsednici Privrednih komora evropskih regiona sa kojima Privredna komora Vojvodine ima potpisane Sporazume o saradnji i mnogobrojne zajedničke aktivnosti.

Pogledajte još