STESALA VERENIKA: Aleksandra Subotić naterala Pecu da operiše želudac

Aleksandra Subotić naterala je svog verenika Petra Pecu Raspopovića na operaciju smanjenja želuca. Pošto je sve bilo gotovo, on je uspeo da izgubi 30 kilograma i oseća se odlično.

- Išao je da smanjuje želudac kod istog doktora koji je operisao i Darka Lazića. Naterala sam ga na operaciju zbog zdravlja jer je imao povišen šećer i visok pritisak. Sada se oseća odlično. Za tri meseca je sa 130 kilograma došao na 100 i zdrav je kao dren - priča Aleksandra pa dodaje:

- Posle operacije je neko vreme jeo samo supice i vodu. Kasnije je prešao na kašastu hranu. Sada kada odemo u restoran, Peca poruči pola porcije i ni to ne može da pojede. Potpuno je promenio način života i veoma sam zadovoljna.

Za razliku od Pece, Subotićeva nema problema sa kilogramima.

- Meni dijeta ne treba jer sam i ovako premršava. Ima zlonamernih ljudi koji misle da nisam u drugom stanju jer nemam dovoljno veliki stomak. Ne opterećujem se tim komentarima. Trebalo bi da se porodim početkom oktobra. Još uvek nisam smislila ime za dečaka, možda bude Andrej ili Andrija. Peci se sviđa ime Lav - kaže bivša zadrugarka i naglašava da se neće uskoro udati.

- Svadba će biti tek posle porođaja. Volela bih da napravimo veliko veselje. Trenutno mi je najbitnije da me Peca voli i da se lepo slažemo. Njemu je porodica važna, tako da sam sigurna da me neće ostaviti kao otac moje ćerke Magdalene. Peca brine o njoj, svako veče je uspavljuje, tako da verujem da će biti najbolji tata na svetu. Nas dvoje smo trenutno preokupirani renoviranjem kuće. Pravimo ceo sprat i bazen, pa tu ima dosta posla.

Aleksandra je izričita da je za sva vremena završila sa rijalitijima.

- Nikad više u rijaliti. Divim se Miljani, koja je trudna bila pred kamerama, ja nikada tako ne bih mogla. Pogledam ponekad "Zadrugu", Gagi i Anabela me podsećaju na moje roditelje Ljubu i Karađorđa. Inače, sa majkom i dalje nisam u kontaktu - ističe Aleksandra.

Aleksandra je ubeđena da će Ana Korać ostaviti njenog bivšeg verenika Davida Dragojevića:

- Želim da zaboravim Davida jer je on moja životna greška. Loše je uticao na mene, čak sam se i ugojila dok sam bila s njim. On i Ana neće opstati posle "Zadruge", šutnuće ga čim izađu - sigurna je ona.

Izvor: Informer.rs
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.