Džon Kjuzak ponovo radi u Beogradu

Prolaznici su mogli da vide vojnike, činovnike, statiste u dugim kaputima sa cilindrima na glavi - autentične scena sa ulica Baltimora pre nešto više od 150 godina.

- Super je što učestvujem u snimanju stranog filma u Beogradu. Vruće mi je, ali ako može Kjuzak da nosi zimski kostim po ovom iznenadnom proleću, onda ni meni nije teško. Obećali su nam da ćemo ako bude vremena biti u prilici da se slikamo sa holivudskom zvezdom, pa me to čini posebno strpljivom - rekla je gimnazijalka Marija koja radi kao statista u „Gavranu“.

Iznenada čuje se glas iz megafona i ljudi zaposleni u produkciji rastrčavaju se po prostoru predviđenom za snimanje. Počinje snimanje. Nije bilo dobro pa su se statisti vratili na početne položaje. Još jednom, pa još jednom, još jednom...

Nekoliko studentkinja stoji tik uz plastičnu traku u nadi da će videti Džona Kjuzaka, koji snima bitne scene u zgradi Skupštine i ne izlazi iz zgrade.

Snimanje filma o životu Edgara Alana Poa je nastavljeno posle novogodišnje i božićne pauze. Glavni glumac je Kjuzak, a u filmu se pojavljuju i nekoliko naših glumaca.

Izvor: Blic

Pogledajte još