ZBOG NEPLAĆANJA ALIMENTACIJE: Ana Sević podnela tužbu protiv Darka Lazića?

Ana Sević, bivša supruga pevača Darka Lazića navodno je podnela tužbu protiv bivšeg supruga za neplaćanje alimentacije.

Pevač, navodno, od razvoda nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je dug sad već narastao na 900.000 dinara.

- Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem - ispričao je izvor.

Ana je tužbu podnela u najstrožoj tajnosti i advokate zamolila za diskreciju, budući da su i ona i Darko javne ličnosti.

- Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra - rekao je izvor i objasnio zbog čega je Sevićeva tek sada tužila bivšeg supruga.

- Ana nije želela da ga tuži ranije zbog toga što je Darko imao problema sa narkoticima, sa zakonom, a onda je doživeo i tešku saobraćajnu nezgodu. Tada joj je jedino bilo važno da se izvuče, ali budući da je sada dobro i da nastupa, da zarađuje, vreme je da svoje obaveze prema ćerki izmiri - tvrdi izvor.

- Darko samo od jednog nastupa može da zaradi iznos koji duguje Ani. Međutim, njemu kao da nije bitno da li njegova ćerkica ima šta da jede, obuče... Stalno ju je lagao da će joj uplatiti danas-sutra, a ona mu je verovala. Tek je nedavno shvatila da od te priče nema ništa - dodaje on, dok pevačica na tu temu ne želi da razgovara.

- Zaista ništa ne bih komentarisala. O svom privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete - istakla je ona.

Darko Lazić, sa druge strane, za ćerkino izdržavanje bivšoj supruzi navodno duguje 900.000 dinara.

Izvor: Blic.rs/Alo!
Foto: anasevicofficial/Instagram

Pogledajte još