GRGURIĆEVA POLUDELA: Matora posle žurke povratila na Ivino ćebe, Filip pokušao da spase stvar (VIDEO)

Dok su se Iva Grgurić i Filip Đukić svađali, začuo se krik u spavaćoj sobi, kada su zadrugari shvatili da je Jovana Tomić Matora povratila. Zadrugari su joj pritrčali u pomoć, a Nikola Orozović uzeo je neseser u koji je ona povratila i odneo ga u kupatilo.

Dok su zadrugari pomagali Jovani, Bora Santana ušao je u spavaću sobu i otkrio da je Nikola napravio haos u kupatilu, a zadrugari su odmah otrčali tamu, među njima i Iva. Iva je otrčala kada je saznala da je njeno ćebe poliveno povraćkom, jer je neseser pao sa lavabao i sve se prenelo. Iva je počela da histeriše i da urla na Orozovića, a Filip je pokušao da spasi stvar, ali je samo pogoršao. Dok su se Iva i Nikola svađali uz prisustvo obezbeđenja, Đukić je napravio veći haos sa ćebetom, kada ga je prao u povraćki.

- Izađi vani, pereš mi ćebe u povraćki - govorila je Iva, dok je urlala na Filipa i terala ga iz kupatila.

- A tebi je ekstra? Ludilo...Kako bih te odvalila sad, i treba svako da te maltretira jer si go*no. Treba svi da ti uriniraju, ti se sada sladiš. Stavio si povraćku na njen neseser i to je palo - zamerala je Orozoviću Iva.

- Matora se ispovraća na neseser i ja sam ga doneo - pravdao se Nikola.

- Mogao si da skloniš ako si video da pada - nastavila je da urla Grgurićeva.

Tara i Mima su pokušale da je smire, govorivši da je Đukić samo hteo da pomogne. U međuvremenu su u sobi shvatili šta se sa Jovanom desilo.

- Pojela je vola. Jela je nutelu i ćevape, sve se pomešalo - rekao je David.

Izvor: Alo.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još