Tom Kruz i Kejti Holms bojkotuju Oskare!

Moćan holivudski glumački par - Tom Kruz i Kejti Holms neće prisustvovati dodeli Oskara sledećeg meseca, jer ne žele da se sretnu sa En Hatavej koja je nedavno ismevala Kejti u popularnom televizijskom šouu "Saturday Night Live". 

Domaćica 83. dodele Oskara je sve popularnija mlada glumica En Hatavej (28). Međutim, ono o čemu se sada više priča jeste da upravo zbog nje ovoj prestižnoj ceremoniji neće prisustvovati Tom Kruz i njegova supruga Kejti Holms. Izgleda se moćni holivudski glumački par nešto opasno naljutio na En...

Naime, En Hatavej je nedavno u popularnom televizijskom šouu "Saturday Night Live" zabavljala publiku tako što je ismevala Kejti. En je imitirala karakteristične Kejtine pokrete, uključujući stavljanje kose iza uha i pričanje sa iskrivljenim usnama.

- Tom i Kejti su donedavno bili prijatelji s En. Čak su sa njom išli na koncert Tine Tarner da bi joj pomogli da lakše preboli raskid s tadašnjim dečkom Rafaelom Folijeriem. Kejti misli da su joj bili velika podrška kada joj je bilo teško i oseća da ju je En izdala time što ju je ismevala na nacionalnoj televiziji - otkriva anoniman izvor, a prenose brojni američki mediji uz vest da će glumački par verovatno ove godine izostati sa dodele Oskara.

A ko se zameri Tomu Kruzu...

Pogledajte šta je to tako "strašno" uradila En u šouu SNL!

Pogledajte još