SLATKO IŠČEKIVANJE: Porođaj Bogdane Ražnatović zakazan za sledeću nedelju

Nakon što su ove nedelje proslavili Anastasijin rođendan porodica Ražnatović će sledeće nedelje imati još jedan razlog za slavlje! I to veliki!

Kako "Blic" piše, Bogdana Ražnatović bi trebalo da se sledeće nedelje porodi i na svet donese dečaka.

- Otkako je Bogdana ušla u deveti mesec svi sa nestrpljenjem očekuju dan kada će roditi sina. Ona je donela odluku da se porodi carskim rezom i to u jednoj privatnoj klinici - kaže izvor blizak porodici Ražnatović i dodaje:

- U dogovoru sa doktorom koji joj je vodio trudnoću Bogdana Ražnatović je izabrala način na koji želi da se porodi. Svi se veoma raduju, a pripreme za dolazak mališana su uveliko u toku. Kada se Bogdana bude porodila, porodice će organizovati i slavlje, ali zbog trenutne situacije još uvek ne znaju da li će pozvati sve prijatelje ili samo najbliže.

Kada su saznali da će dobiti dečaka Veljko i Bogdana su odlučili da će mu dati ime Željko, po njegovom ocu.

- Ona je ljubav mog života. Ostao sam bez reči kada je ultrazvuk potvrdio da je ona trudna. Otkako smo saznali lepe vesti, oboje sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmeši - rekao je Veljko čim je u javnosti otkriveno da mu je supruga trudna.

Ni Ceca, koja će dobiti unuče, tada nije krila oduševljenje:

- Presrećna sam! Ovo je prelepa vest za moju porodicu i neizmerno se radujem! Bila sam u neverici kada mi je sin saopštio da je Bogdana trudna, pomešale su mi se emocije. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u nekoj velikoj euforiji. Snajku Bogdanu ću sada još više da pazim i mazim. Najbitnije je da mi unuče stigne u veselju i radosti.

Inače, Veljko i Bogdana su protekla dva meseca proveli u Titelu, gde žive njeni roditelji. Oni su boravili u kući koju su dobili kao svadbeni poklon. Veljko je dane provodio obrađujući zemlju, a i trenirajući u dvorištu, dok su mu u goste dolazili porodica i prijatelji.

Izvor: Blic.rs
Foto: veljkoraznatovic/Instagram

Pogledajte još