UŠAO SI NAJDUBLJE U MENE, UVUKLA SAM TI SE POD KOŽU: Mina ubeđivala Mensura da su rođeni jedno za drugo! (VIDEO)

Odmah nakon završetka emisije "Pitanja gledalaca", Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić su počeli da šetaju i otišli do diskoteke, gde su pričali i dalje o svom odnosu.

- Ja krenem sa tobom lepo, a ti... I ti napraviš onu frku, ja izgubim volju i da se borim za bilo šta - pričao je Mensur.

- Evo, ja se borim. Obećavam ti, već od danas, sređivaću se svaki dan, nećeš me videti tužnu, biću tu za tebe, biću Minu u koju si se ti zaljubio - govorila je Mina.

- Ne razumem za šta se boriš... Ja neću moći napolju da se nosim sa nekim stvarima - nastavio je Ajdarpašić.

- Ja ću da budem ta koja se bori, a ti budi posmatrač. Nemoj o tome da razmišljaš, to de udaljava od mene. O stvarima se razmišlja kad za njih dođe trenutak. Veruj mi. Ovo mi je nauk. Ja sam tebe zavolela... - govorila je Mina.

- Počeću da ti ne verujem, zbog ove igrice, ovo što se za stolom dešava - istakao je Mensur.

- Ja tebe mogu da stavim posle mame, babe, brata, ti si četvrti. Imam tu ljubav - pričala je ona.

- Odakle to odjednom? - čudio se Mensur.

- Ušao si najdublje moguće u mene, da mogu, uvukla bih ti se pod kožu. Mogla bih satima da sedim sa tobom i pričam sve. Ovde ti tri osobe žele dobro, Jelena, Bora, ja. Druge ljude ne treba da slušaš. Mi smo akteri, oni su tu da nas okreću kako žele - nastavila je Mina.

- Ti imaš korektan odnos sa mnom, u rijalitiju, to je to. Sve ostalo... Sinoć smo imali haos. Druže, meni je mozak kaša. Ne treba da glumiš ti nešto sad zbog mene. Misli na sebe, ne na mene. Treba da budeš pristojna - rekao je Ajdarpašić.

- Ne sviđa ti se ovo večeras? Htela sam da ti privučem pažnju - pričala je Mina.

- Kad te čovek tako vidi, može samo k*rac da mu se digne, a to kratko traje. Upristoji se. Ponašanje ti jeste klošarsko i huligansko. To radi sebe menjaj, ne zbog mene. Bavi li se ko tobom? Vucaraš se i mnogo radiš neke stvari. Neko ko te izj*be ti bude prijatelj. O moralu niko ne može da mi priča. Ja ne planiram još da se ženim, imaš veze, pa imaš. Ja imam neke kodekse. Kod tebe moral ne postoji - govorio je Mensur.

- Ja nisam toliko vaspitana, ne znaš šta mi se sve u životu izdešavalo. Kad bih ti to rekla, to bi te bolelo - rekla je Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.