ZBOG TEBE DOŽIVLJAVAMO NEPRIJATNOSTI: Ivani Šopić majka žestoko zamerila seks sa Stefanom Karićem (VIDEO)

Ivana Šopić dobila je poziv sa majkom, a ono što je imala prilike da čuje nije joj se svidelo, s obzirom na to da joj je majka najviše zamerila na intimnim odnosima sa dečkom Stefanom Karićem.

- Pozdravi Stefana, ali počni malo da misliš na sebe. Mislim da ne misliš dovoljno o sebi, mislim na odnose, ali ne želim da se ovaj razgovor pretvori u to. Moraš da budeš svesna da se sve napolju prenosi i vidi. Mislim da si se malo pogubila, misliš da su neke stvari normalne, ali nisu. Ja sam za ljubav, u njoj može da se uživa na drugi način, sve ja razumem, ali neke stvari ne smeš da zaboraviš, a to je ono što smo se mi dogovorile - govorila je zadrugarkina majka.

- Jeste li vi svi dobro? - pitala je Šopićeva majku.

- Mi smo svi zdravi, samo doživljavamo lične neprijatnosti, a o tome ćemo pričati kada izađeš. Pomisli kako je nama nekada pre nego što nešto uradiš, a mi smo imale dogovor. Nemoj da se svađaš, nemoj da psuješ, ne treba ti da se zameraš pred kraj - objašnjavala je.

- Čula sam da su se tata i Stefanov tata čuli? - pitala je Ivnaa.

- Samo su preko nekih prijatelja razmenili pozdrave, nemoj da misliš da je nešto drugo. Nemoj da misliš da je tebi teže nego nama, nama je mnogo teže. Znači, moraš da vodiš računa o sebi, ne može to tako sine - govorila je Ivanina mama, a onda se poziv prekinuo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.