Za utorak, 11. januar 2011.

BEOGRAD, 11. januara 2011. (Beta) - Dnevni listovi na naslovnim stranama pišu danas o aktuelnim političkim i ekonomskim temama.

ALO - List u tekstu "Milion evra za ubistvo na Ibarskoj" piše da je Srbija isplatila porodicama ubijenih članova SPO-a odštetu.

BLIC - O aferi "Citostatik" list piše pod naslovom "Najveće provizije uzimao načelnik dečijeg odeljenja". O trinaestoj plati pod naslovom "Javna preduzeća isplaćivala trinaestu platu i do 400.000".

DANAS - O povratku srpske vojne industrije na svetsko tržište pod naslovom "Novi srpski bum". Za list govori potpredsednik PUPS-a i zamenik gradonačelnika Beograda Milan Krkobabić: "SPS levica na papiru, mi u praksi". O najprodavanijoj robi tokom novogodišnjih praznika u tekstu "Građani se častili televizorima".

KURIR - U tekstu "Prosinečki je Prosinečki" list piše o prvom treningu Crvene zvezde sa novim trenerom.

PRAVDA - U tekstu "Bebi polomili lobanju i vrat" list piše o ubistvu bebe u Velikom Gradištu. "Red, rad i disciplina u Crvenoj zvezdi" je tekst o prvom treningu koji je održao Robert Prosinečki.

PRIVREDNI PREGLED - U tekstu "Srbija nadomak članstva u STO" list piše da bi ove godine Srbija trebalo da završi pregovore sa svim bitnim članicama STO. U tekstu "U kompaniji ostaje samo 70 radnika" list piše o izjašnjavanju zaposlenih u Zastava automobilima.

POLITIKA - O novim saobraćajnim tablicama u tekstu "Tablice odmah, dozvole na poček do mesec dana". O inicijativi Srpske napredne stranke za promenu Ustava pod naslovom "Inicijativa SNS pred skupštinom u martu". List najavljuje: "Ustavni sud Srbije dobija novog predsednika u februaru". Izvestilac Saveta Evrope Žan Šarl Gardeto smatra "Svedoke sa Kosova treba preseliti".

PREŠ - O pomoći države Srbije opštinama pogođenim poplavama u tekstu "Trgovištu slali tange kao pomoć!" List prenosi istraživanje Centra za naučna i primenjena istraživanja: "74 odsto Srba misli da je Vlada loša".

Pogledajte još