LUNA ZAVRŠILA U SUZAMA: Marko Miljković zapretio Đoganijevoj raskidom (VIDEO)

Luna Đogani razgovarala je sa dečkom Markom Miljkovićem, te napravila je podlogu za priču o Nenadu Marinkoviću Gastozu, budući da je izgovorila mnoge stvari za koje je tvrdila da ih se ne seća.

Miljkoviću je bilo čudno što je Luna započela ovu temu, sumnjajući da postoji nešto što može da ispliva, a ona ga je ubeđivala u suprotno kroz suze.

- Ma baš me briga, ja ti nisam ništa zamerio! To je generalno moj stav, jer nemam poverenja u tebe! Ali ne znam što ti meni ne veruješ? - upitao je Miljković.

- I nemoj da mi veruješ, ne treba da mi veruješ! Ja tebi nikad nisam rekla da ne verujem, nego me boli šta ne bih odreagovao kao ja. Za mene ovo nije rijaliti, ovde je moja porodica! Zamisli da sam prespavala celu noć kod njega (Gastoza) šta bi tek onda bilo - rekla je Luna u suzama.

Luna i Marko su nastavili priču o spavanju u izolaciji, gde se nalazi i Jelena, što je Đoganijeva odbijala sve vreme.

- Samo znaš da cmizdriš, pokaži ljubav, uzvrati poštovanje, ljubav! Godinu i po dana smo u vezi, nema potrebe da se razdvajamo! Koja budala će tebi to da zameri? Odgovoriš lepo i staviš tačku! Ako hoćeš da se iskuliramo, onda ćemo se iskulirati, je l' hoćeš? - upitao je Marko, misleći na raskid.

- Ja sam to mislila na tebe, ne na sebe! Hoću da se iskuliraš, imaš dve nedelje da se iskuliraš bez mene - rekla je Luna.

- Eto, ti nemaš m*da! Odvratna si! Beži tamo! Kako možeš tako da pričaš? Ja nisam taj koji ti daje energiju svaki dan? - urlao je Miljković.

Nakon što ju je Marko svim silama ubedio da ide sa njom u krevet, Luna je morala da pristane da ne bi on raskinuo sa njom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još