OSTALI LJUBAVNI PAROVI SU ISTO BILI NESTAŠNI: Ivana Šopić nije poslušala savet majke, ponovo imala seks sa Karićem! (VIDEO)

Većina zadrugara je nakon emisije "Gledanje snimaka" otišlo u svoje krevete kako bi legli da spavaju. Međutim, izgleda da su (sadašnji i bivši) ljubavni parovi u kući bili i te kako nestašni ove noći pre nego što su utonuli u san.

Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić mazili su se u svom krevetu, nakon svih haosa i svađa koje su se desile između njih dvoje u proteklim danima. Takođe, ove noći zadrugari su imali priliku i da vide deliće njihovih ljubavnih brodoloma, a najviše su stanari Bele kuće osudili to što se Mina ponovo klela u brata.

Ana Korać i David Dragojević takođe su razmenjivali nežnosti, nakon što je večeras u emisiji prikazan video-snimak u kom Koraćeva odmerava polugolog Mensura, što se Davidu nije svidelo. Kasnije je pušten još jedan klip, zbog čega se Ana izvinjavala Davidu jer ga je nazvala "majmunčinom".

Sinoć su bili živahni i Stefan Karić i Ivana Šopić. Ova zadrugarka nije poslušala savete svoje majke, već je brže-bolje nastavila sa intimnim akcijama.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još