PRESKOČIO BIH OGRADU I UDAVIO MARKA U JEZERU: Andrej Atijas iskreno o odnosu Lune i Miljkovića

Andrej Atijas, bivši suprug Anabele i očuh Lune Đogani, strastveno je prokomentarisao ponašanje mlade pevačice i njenog dečka Marka Miljkovića u rijalitiju Zadruga.

Luni zamera skoro sve, a Marku to što je "krenuo na Anabelu i bio nasilan prema Luni".

- Moraće Luna svima da se izvini, celoj porodici, a pogotovo meni. I to će morati da ide od novina do novina i javno da se izvinjava. Bilo je puno laži koje je izrekla u trenutku, ne mogu svega ni da se setim - rekao je Atijas i prokomentarisao i Marka Miljkovića.

- Miljković će morati da me pogleda u oči. Ne može on jednoj ženi da gura facu, ako je toliki šmeker, nek krene na mene. Imaće probleme sa mnom kada izađe, pa će videti kako prolaze muškarci koji vrše nasilje nad ženama. Luna će videti da li će nakon rijalitija ostati s njim, a ja ću je u tome sprečiti. Svi znamo da je on s njom zbog novca. Ostaviće je prvog dana nakon rijalitija, kad dovoljno profitira!.

Na kraju Atijas se dotakao i Gagija Đoganija, bivšeg supruga svoje bivše supruge, odnosno Luninog oca.

- Gagi nema svoj stav, korektan je, ali je dosta povodljiv. Onako da se neko ponaša prema mom detetu, kao što se Marko ponaša prema Luni, verujte mi ušao bih preko one ograde i udavio ga u jezeru. Čega se on boji? - pitao je Atijas i pretpostavio da je to da se ne bi saznalo da su zajedno konzumirali narkotike:

- To je i ovako svima poznato!

Izvor: Blic/Mondo.rs
Foto: ndrejko/Instagram

Pogledajte još