Zvezde kažu: Seve i Milan će raskinuti

Vera Čudina, najpoznatija hrvatska vidovnjakinja nema lepe vesti za novopečeni par i proriče krah njihove ljubavne priče jer "Milan ne stoji čvrsto na zemlji i prevariće Severinu"

Ta veza ipak završava raspadom. Burno su počeli, ali još burnije će završiti. Severina će zarobiti njegovo srce, ali on će je na kraju ražalostiti. Mentalno su vrlo izjednačeni, ali mislim da će je Popović na kraju prevariti', rekla je Vera Čudina za Večernji.hr ,naglašavajući kako je reč o osobi koja nije čvrsto na zemlji i ne želi brak.

Za novog odabranika je doduše imala i lepih reči, pa je istakla njegovu uglađenost, šarm i eleganciju, ali Vera tvrdi da bi ženama sve dao, ali im priuštio i preljubničku aferu.

Možda bi Popovića moglo i zanimati šta vidovnjakinja ima za reći s obzirom da je već obelodanjeno kako je sujeveran i da mu vernu pratnju, osim Severine, pravi osoba sličnog zanimanja.

Međutim, proročanstvo Čudine se kosi sa onim koje mu je prorekla njegova lična vidovnjakinja, koja je u Severini videla kompatibilnu osobu. Ipak, hrvatska vidovnjakinja je otišla korak dalje i zagledala se malo dublje u svoju kristalnu kuglu.

'Severina će se udati iza 40. za visokog, tamnog muškarca, verojatno rastavljenog stranca s vezama u političkim vodama. Mogla bi imati čak i dva braka, ali kroz razvod će proći i savetujem joj da se ne zaleće', izjavila je.

Ujedno je otkrila da Seve nikada neće otići da živi u Srbiji, ali da će ipak često menjati adrese stanovanja, te joj proriče uspešnu, ne samo pevačku, već i glumačku karijeru.

'Severina je rođena pod zvezdom uspona i padova i život joj nikada neće biti dosadan, ali to može platiti emotivno, jer je vrlo senzibilna', zaključila je.

Nevezano za izjave Vere Čudine, Severinin menadžer Tomica Petrović je za InMagazin kroz smeh demantovao da je balkanska Madonna za nastup na Popovićevom rođendanu zaradila vrtoglavih 50 hiljada evra.

(Dnevnik.hr)

Pogledajte još