JEDVA IH RAZDVOJILI: Marko Miljković i Lepi Mića na ivici fizičkog obračuna (VIDEO)

Akteri narednog klipa koji je pušten u današnjoj emisiji "Zadruga - gledanje snimaka" bili su Luna Đogani, Marko Miljković i Jelena Pešić. Naime, zadrugari su mogli da vide još jednu svađu Lune i Marka zbog Jelene. Tada je Luna rekla da joj Marko sve zamera, kao i da je uvek više branio Jelenu Pešić od nje.

- Ja sam osetio potrebu da kažem takve stvari, jer nemam osećaj. Tri meseca uplićemo mi, neću da kažem Luna, uvlačimo Jelenu. Jelena ima pravo tri naredna meseca da se sprda s nama. Eto, boli je više d*pe, izgubila poštovanje prema meni i Luni i može da se sprda. Luna je ovde u isti koš stavila Jelenu i druge. Ne, ne branim Jelenu, ali pričam kako stoje stvari. Devojka ima pravo da radi šta hoće. Ja jesam uvukao Mensura, ali sam mu rekao: "Nemoj da se nastavljaš", a isto je to Luna mogla da kaže Jeleni - rekao je Marko, a onda obrnuo temu i počeo da se svađa sa Mićom.

- Stvarno ne mogu da ćutim. Nikad nikome nisam pretio u rijalitiju, ali ću ovoj matoroj đukeli (Mići) j*bati mater u p*čku! *baću ti mater kada izađem - govorio je Marko.

- Samo ću ti reći da je Luna prva nasrnula na Miću - rekao je Marku voditelj Milan Milošević.

- Jesam, ja ne lažem - rekla je Luna.

- Ovaj gospodin je udario Matoroj šamar! J*bem li ti mater u pi*ku! Narkomančino, j*baću ti majku u usta! J*bem li ti majku onu nasilničku! Evo ga! Ovaj čovek je tukao policajca i žene! Ovo je nasilnik! J*baću majku Miljković Marku! - rekao je Mića.

- Saru štipaj, pi*ka li ti materina! Svoju mamu! Mrš! Žena ti se k*ra kod kuće! - nastavio je Marko.

- Devojka ti je rekla da si narkoman! - rekao je Mića.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.