ŠTA ĆE MI BOGATI DEČKO, KAD SAM JA BOGATA: Katarina Grujić iskreno o ljubavnom životu (VIDEO)

Atraktivna muzička zvezda Katarina Grujić jedna je od retkih koja se može pohvaliti odličnim odnosima sa "sedmom silom", međutim, nije oduvek bilo tako. Na samom početku karijere susrela se sa neistinitim naslovima, zbog kojih je pravdu morala da potraži na sudu.

- Tužila sam u onom trenutku kada su pisali baš neke laži koje nemaju veze sa vezom, koje su uticale na mene, moju porodicu i prijatelje, kada su upletena neka imena koja nemaju veze sa vezom... Mnogo puta sam ćutala na neke stvari, ali tad su bili neki baš bezobrazni, pa je bio red da pokažemo ko je koliko bezobrazan na sudu. Jednom sam tužila, jednom sam i dobila - objasnila je Kaća u "Premijeri", gde se potom osvrnula i na svoju rođendansku žurku, ali i poklone.

Dugo se pisalo o skupocenim darovima koje je dobila, a navodno na spisku poklona našla se i nekretnina koju je, kako se šuškalo, dobila od dečka.

- Šta će mi bogati dečko kada sam ja bogata?! - u svom stilu odgovorila je pevačica, koja je potom obećala da će se pohvaliti novom nekretninom čim se u nju bude uselila.

- Ne bih volela da govorim o tim nekim privatnim stvarima, pogotovo ne da otkrivam lokaciju, gde se nalazi, ulicu i broj, stvarno bi bilo glupo. Naravno, kada se budem uselila u svoj novi stan, svi ćete biti pozvani, da vas dočekam kao prava domaćica.

S rođendana i dalje nosi najlepše uspomene.

- Svi smo se lepo proveli do jutarnjih časova, nazdravili smo, bilo nam je savršeno. Posle smo se oporavljali tri dana, sve vam je jasno - rekla je Kaća.

Izvor: Pink.rs
Foto: katarinagrujic.doll/Instagram

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.