TUKAO SI ENU POPOV I LUNU ĐOGANI: Žestoke optužbe zadrugara na ručun Marka Miljkovića (VIDEO)

Zadrugari su videli danas snimak u kom je Marko Miljković pričao o Mirku Gavriću zajedno sa Gagijem Đoganijem. Marko je tada rekao da Mirko njemu zamera 2.000 dinara koje je otkrio da je dao Nini Đogani. Miljković je rekao i kako je Gavrić stvorio Luni traume za ceo život.

Nakon snimka došlo je do novog haosa. Zadrugari su poskakali, a Marko je ušao u novu svađu i sa Lepim Mićom, ali i sa Markom Đedovićem. Odmah su poskakali svi ukućani, a Anabela Atijas je prišla Luni, dok je Gagi odvojio Miljkovića od drugih.

- Šta je gore? Kada se doživi trauma uživo ili kada zamišljaš slike traume? Ja mislim da je gore uživo - rekao je Stefan Karić posle snimka.

- Slažem se, ali da li je Luna morala to da zna? - rekao je Marko.

- Videla je Luna to! Marko priča da treba prikirvati nasilje zbog dece! Ti si šamarao svoju devojku! Ti si štipao Lunu! Bio si i bivšu devojku. Bio si Enu Popov, bio si Lunu! I Lunu je štipao i udarao! - vikao je Marko Đedović.

- Ovaj čovek je tukao žene! - vikao je Lepi Mića.

- Ja znam šta je Luna videla. Saru, stavim ti na k*ru Mićo! Ko je skočio? Nasilnici! Nasilnici, majku vam j*bem u pi*ku! - pokušao je sebe da opere Marko.

- J*bem li te narkomančino! - rekao je Mića.

- Ja sam ćutao 15 godina, kao prijatelj! Đedović je počeo da iznosi neke detalje, ja sam opet preokrneuo celu priču da ne bi došlo do razdora između Gagija i mene. Saška i Đedović su rekli da ju je Gagi tukao, ja sam rekao da to nije istina i da su se udaljili, pa su se zato razveli. Ja sam neko ko je postao žrtva ove porodice, tri godine trpim nasilje od strane fanova, osuđen sam zbog stvari za koje nisam kriv - rekao je Mirko.

- Ja sam pevala gde su pištolji sevali, tako da mi se ne tresu gaće od jednog Marka Miljkovića. On je promenio ploču otkada je Anabela imala 95 posto. Ja verujem Anabeli i podržavam je! Marko, ti si lažov i manipulator, to možeš sa tvojom Lunom i fanovima. Ja ovog dečka ne mrzim, ali želim mu da se iščupa iz ove situacije. Luna protiv tebe nemam ništa, ti si zaljubljena - rekla je Mima Živković.

- Vi ste ovde napravili kao da je Marko tukao moju mamu i sebe opravdava. Marko nije opravdao tatu. Vi pokazujete lične frustracije prema Marku. Stefan je ustao jer ne gotivi Marka, mama, Mića... - rekla je Luna.

- Bravo ćero! A kako je Blankici? Ti si Mići sinoć ovako došao i uneo mu se. Ti neka pravila izmišljaš, a moje ćerke su gledale šta radiš sa mnom. Hoćeš opet da me pljuneš? Vi ste promašeni slučajevi! Nina ima i onu sliku kada me ti guraš Marko u nos. Luna, uživaj u svojoj ljubavi. Luna, biće te sramota kad tad - govorila je Anabela.

- Vaša sr*nja iz braka od pre 15 godina želite da prebacite na Marka Miljkovića! Biću s Markom bez obzira na sve. Ti (Anabela) dižeš Miću, a kanališ Marka. Ne mogu da verujem. Gagi ju je tukao, ne Marko! - rekla je Luna.

- Što se tiče ove vreće g*vana od 130 kilograma, uradio si tako gnusnu stvar prema tvojim prijateljima. Da li sam ja znao da će Anabela da padne na kolena? - pričao je Marko.

- Prvo, psovke ove dvojice su mi katastrofa, kao u trećem razredu. Drugo, mislim da bi Luna zbog Marka prodala i Anabelu i Gagija - rekao je Edis Fetić.

- Tako je! - rekla je Luna.

- Već nas je prodala! Bezobraznice, od mene si napravila da sam ja protiv vaše veze. Platićeš to što radiš! Tri godine me koristiš! Tri godine je bilo: "Mama, mama", a kada treba mami da se pomogne, ti si je zgazila - rekla je Anabela Luni.

- Ćao! Završila si sa mnom! Sram te bilo! Kraj! Nema više! Zavšrila si za mene! Ti govoriš da sam ja opravdavala nasilje! Ja sam monstrum, da! Igraš rijaliti i te kako! Završila si za mene - rekla je Luna.

- Lunči, sve ti opraštam - dodala je Anabela.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još