MILJANA I ZOLA PONOVO ZAJEDNO: Kulićeva spakovala kofere, sledeće nedelje odlazi u Bosnu!

Miljana Kulić nedavno je fanovima otkrila da je raskinula sa svojim partnerom iz rijalitija "Zadruga" Lazarom Čolićem Zolom. Međutim, danas je ponovo nagovestila da su se strasti između nje i DJ-a iz Dervente ponovo rasplamsale.

Ona je na Instagramu otkrila da li je palo pomirenje sa Zolom:

- Jaoo, kad me stavite tako pred svršen čin... Pošto sam u poslednje vreme mnogo počela da lažem, reći ću vam sada da se nismo pomirili, eto - rekla je Miljana i potom dodala:

- Treba da se vidimo. Treba da idem u Bosnu 2. ili 3. juna, kad se otvore granice, pa će on da dođe kod mene... Non-stop smo na vezi, videćemo kako će dalje ići

Nišlijka je potom otkrila i kako na njen odnos sa Zolom reaguju njeni roditelji - majka Marija i otac Siniša.

- Zbog toga sam najveći sukob imala, upala u depresiju, svađala se s mamom. Pomirila se sad sa situacijom, ne upliće se više... Prihvatila ga je oberučke! Šalu na stranu, oni natpisi što su bili u poslednje vreme delimično su tačni, nisu svi, ali neki jesu. Mama i tata znaju da smo Zola i ja u kontaktu... Tata manje više, sa njim na pričam o tome, ali mama je upućena sad u sve... Neću ništa da je lažem, jer u laži su kratke noge - rekla je Miljana.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: miljanicakulic/Instagram

Pogledajte još