PLATIO I PUT U DUBAI: Darko Lazić tvrdi da Ana Sević laže da joj duguje novac

Srpska pevačica i bivša supruga Darka Lazića, Ana Sević je u trećem mesecu trudnoće i uskoro će na svet doneti dete Danielu Nedeljkoviću.

U isto vreme u domaćim medijima se piše da pevač Darko Lazić ne plaća alimentaciju za ćerku Lorenu koju ima sa bivšom suprugom.

Navodi se da je reč o sumi od 900.000 dinara koju Darko duguje Ani, ali je poznati pevač sada progovorio i sve demantovao.

- Čestitam Ani i želim joj da beba bude živa i zdava, drago mi je zbog nje, zaslužuje to - rekao je Lazić.

Nakon čestitki bivšoj supruzi i njenom vereniku, budućem ocu Danielu Nedeljkoviću, progovorio je na temu alimentacije:

- Nije istina, Ana laže! Loreni plaćam alimentaciju. Moja deca od mene dobijaju svaku vrstu pažnje i ljubavi koja im nikada ne manjka - započeo je on.

- Kao otac ćerke i sina uvek sam vodio računa da imaju sve. Jedan od mojih poklona za Anu i Lorenu bio je put za Dubai, bilo bi jako ružno da nabrajam sve što bi svaki otac pružio deci. Savesno ispunjavam svoje obaveze - zaključio je Darko za "Srpski telegraf".

Podsetimo, Ana je nedavno podnela tužbu protiv Darka Lazića za neplaćanje alimentacije, pošto pevač od razvoda navodno nijednom nije ispunio svoje obaveze, pa je "dug" narastao na 900.000 dinara.

- Ana je presavila tabak i podnela tužbu protiv bivšeg supruga Darka Lazića, koji od razvoda nije uplatio nijednu alimentaciju koju je sud odredio za potrebe izdržavanja njihove zajedničke ćerkice. Budući da njih dvoje nisu u braku više od dve godine, taj iznos je narastao na 900.000 dinara, Ana je rešila da novac potraži pravnim putem - rekao je izvor.

- Ana ne želi da javno blati oca njene ćerke, kako ne bi povredila osećanja malene Lorene. Ona samo želi da naplati ono što joj po zakonu pripada u iznosu koji je sud odredio. Budući da od razvoda Lazić nije dao ni dinara, Ana sada potražuje oko 8.000 evra - zaključio je izvor.

Sevićeva je tužbu podnela u najstrožoj tajnosti i advokte zamolila za diskreciju.

- Zaista ništa ne bih komentarisala. O svom privatnom životu nikada nisam želela da pričam javno, pa će tako biti i ovoga puta. Nadam se da me razumete - rekla je Ana ovim povodom.

Izvor: Telegraf.rs/Srpski telegraf
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još