VRAĆAM SE ŽENI: Dragana Mitar i Edis Fetić se žestoko posvađali zbog preljube! (VIDEO)

Dragana MitarEdis Fetić i Mirko Gavrić sedeli su ispod trema i počeli da pričaju o komplikovanoj situaciji u kojoj se Dragana i Edo nalaze.

- Mene plaši da ti više razmišljaš donjom glavom, nego gornjom - rekao je Mirko, Edu.

- Ja sam pre braka imao vezu od šest, sedam godina. Ja sam od trećeg razreda u vezama. Ja sam uvek veran bio, i u braku, i Dragani, a ona neka dokaže suprotno - istakao je Fetić.

Ovo je zasmejalo Draganu do suza, pa je počela da priča sa njima o fotkama iz Edovih izlazaka i devojkama na koje je sumnjala, a onda poručila Fetiću da treba da nastavi sa devojkom za koju se priča da je bio sa njom.

- Ja mislim da sa tom trećom treba da nastaviš, to je ta! - poručila je Dragana.

Potom su ovo dvoje počeli da se raspravljaju oko toga kada je trebalo da se razvedu i ko je tražio koje izgovore i sve vreme su se borili za Mirkovu pažnju i njegov sud oko toga ko je u pravu. Na kraju razgovora došlo je do burnog razvoja događaja, kada su jedno drugo optuživali da su se varali.

- Ja sam bio nečist sa ženom, a ti nečista ovako. E, zbog toga ću da se vratim ženi! - poručio je Edo.

- Voleo sam te, kretenu - govorio je Edo.

- Prestani da foliraš! Lažno si sa ženom slavio godišnjicu. A bio sa drugom? Kako ja jedna k*rvetina... Ti si bio sa 580 - urlala je Dragana, pa gađala Eda paklicom i jastukom.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.