"Montevideo" videlo 100.000 ljudi!

Tokom tri nedelje od početka prikazivanja, film „Montevideo, Bog te video” je gledalo 100 000 gledaoca. Zaslužen trijumf jednog odličnog bioskopskog projekta!

Prema rezultatima gledanosti, od ponedeljka 10. januara, tokom tri nedelje od prikazivanja (beogradska premijera je bila 20. decembra), film „Montevideo, Bog te video” u debitantskoj režiji Dragana Bjelogrlića je gledalo 100 000 ljudi.

Ova filmska priča koja govori o formiranju domaće reprezentacije pred početak Prvog svetskog prvenstva u fudbalu 1930-te godine je pravo osveženje na bioskopskim repertoarima. Najbolji dan po gledanosti, do sada, je bila subota, 8. januar, kada je najveći broj gledaoca videlo ovo ostvarenje, ukupno 9 945 ljudi.

U odsustvu bioskopskih sala producenti filma firma „Intermedia Network”, je pored redovne bioskopske distribucije, napravila organizovanu akciju i film premojerno prikazala i u sportskim halama u pojedinim gradovima Srbije.

Premijeru filma u Novom Sadu je pratilo otvaranje novog bioskopa Arena Cineplex. U Nišu je kao bioskpska sala oživeo prostor Doma vojske, a film se prikazuje u prostoru kragujevačkog Dečjeg pozorišta.

Pogledajte još