MOLILA CECU RAŽNATOVIĆ ZA POMOĆ: Tanja Savić pokušava da vrati decu?!

Tanji Savić se srušio svet kada je njen suprug Dušan Jovančević spakovao kofere i uputio se sa njihovim maloletnim sinovima Maksimom i Đorđem u daleku Australiju. Iako pevačica u prvom mahu nije htela da prizna koliko joj je teško zbog svega što se među njima izdešavalo, očito da stvari ne stoje tako sjajno kako želi da ih predstavi javnosti.

Iako pokušava na sve načina da nađe bilo kakvu zakonsku regulativui vrati decu, nikako ne uspeva. Tanja je potražila pomoć od svojih kolega sa estrade, a među prvima se požalila Svetlani Ceci Ražnatović.

- Tanja ne može da dođe sebi od šoka. Svaki dan je nova agonija. Otkako je Dušan odveo decu nije joj dobro, jako je vezana za sinove, užasno se oseća što su hiljadama kilometara udaljeni od nje i što može da ih vidi isključivo putem Skajpa. Ne učestvuje u njihovoj svakodnevnici, čuju se samo kada Dušan to dozvoli, a komunikaciju im otežava i razlika u vremenu, pa nekad kada ih se uželi ne može da ih čuje jer je tamo noć. Dušan neće ni da čuje za povratak u Srbiju, želi da mu sinovi tamo žive i da se školuju. Tanja je prvo na sve načine pokušavala da ga ubedi da se vrate, ali pošto o tome nema ni govora odlučila je ide zakonskim putem - kaže izvor i dodaje:

- Da je drugačija situacija ona bi otišla tamo, ali zbog virusa koji je pogodio čitav svet, jedino Dušan i deca kao državljani Australije mogu u svakom trenutku da se vrate kod nas bez problema. U samom početku mu je slala novac kako bi bila sigurna da deca ni u čemu ne oskudevaju, trudila se da budu u dobrim odnosima, ali pošto se Dušan zadužio na više strana u Beogradu, sada joj na naplatu stižu i njegovi dugovi. Otkazala je čak i stan u novobeograskom naselju Belvil, jer neće imati dovoljno novca za sve rashode, obzirom da još uvek nije krenula da nastupa, a besmisleno je da plaća 600 evra kiriju i živi sama u velikom stanu.

- Znam i da je zvala sve kolege, a među prvima i Cecu Ražnatović i da je molila za pomoć. Rekla joj je: "Znam da imaš veze, da si dobra sa političarima, molim te pomozi mi da vratim decu." Naravno, Ceca je pre svega čovek, a onda tek velika zvezda i naravno da bi joj pomogla, ali je u ovoj situaciji potpuno nemoćna. Kao što svi znamo Dušan, Maksim i Đorđe su državljani Australije, imaju njihove papire i ne postoji nikakav zakon koji bi primorao Dušana da se vrati. Malo je reći da je Tanja očajna i da ne zna šta je najbolje da uradi. Tanjina briga za sinove je ogromna, jedino je teši što u Dušanovoj porodičnoj kući, u Australiji, živi i njegova majka, koja je prema njenim rečima divna baka, pa je sigurna da deci ništa neće faliti - otkriva izvor blizak pevačici.

Izvor: Svet.rs
Foto: tanja_savic_private/Instagram

Pogledajte još