DAO SAM JOJ 30.000 EVRA: Andrej Atijas otkrio kako je Luna Đogani uspela da kupi stan!

Ime Andreja Atijasa gotovo svakodnevno se pominje u "Zadruzi", zbog čega je rešio da se oglasi i stavi tačku na brojna govorkanja.

Mnogo se polemisalo o novcu koji je pozajmio Luni za kupovinu stana u A bloku na Novom Beogradu, što je Andrej i sam priznao istakavši da bi ponovo postupio isto.

- Ne kajem se. Dao sam joj 30.000 evra jer su joj zafalile pare za stan. Čak je razmišljala da pozajmi novac na kamatu, nudili su joj neki novac na kamatu, ali ja sam joj rekao da to ne dolazi u obzir. Dao sam joj novac, tačnije pozajmio, bez kamate, naravno - ispričao je Atijas, koji je potom rešio da razreši misteriju - da li mu je Luna prodala ili poklonila automobil koji je dobila u "Zadruzi".

- Auto sam kupio za 15.000 evra. To nema veze sa stanom, odmah da se razumemo. Ona je meni htela da pokloni automobil koji je osvojila u "Zadruzi", ali sam ja rekao da to ne želim nego da hoću da kupim, jer je ona ta kola krvavo zaradila. Konsultovali smo se sa servisom i oni su nam rekli da auto vredi 15.000 evra, ja sam ga kupio i to je cela istina. Ne znam odakle Gagiju da mi je poklonila kad nije. Da je htela - jeste, ali ja to nikad ne bih prihvatio - objasnio je Andrej.

Izvor: Pink.rs
Foto: atijasandrej/Instagram

Pogledajte još