U 2011. na programu šest rijalitija

Godina 2011. je definitivno godina rijalitija, a ako je suditi prema najavama televizija, ljubiteljima ovog žanra biće u jednom tenutku teško da se odluče koji će program gledati. Po dobro oprobanom receptu uz maksimum šoka i minimum truda televizije spremaju rijalitije: "Dvor", "Veliki brat" "Ja imam talenat", "Top - model", "Transformacija","Domaćine, oženi se", a postoje indicije i da će se realizovati prvi “X faktor” u Srbiji.


Dvor

Uzdanica TV "Pink" biće "Dvor", u čije će se odaje u nedelju useliti 24 poznate ličnosti koje će se boriti za nagradu od 50.000 evra. Slavni će živeti 45 dana u pravom dvorcu koji je sagrađen u Šimanovcima, a na raspolaganju će im biti sav luksuz. Svake nedelje biraće se kralj i kraljica, a slično kao u "Farmi", oni će birati svoje sluge.

Veliki brat

Nova sezona popularnog rialiti formata "Veliki brat", u kojoj će po prvi put pravo učešća imati i takmičari iz Hrvatske, očekuje se na proleće. U Hrvatskoj vlada prava pomama za ulaz u kuću na Košutnjaku, a na audicijama je učestvovalo više od 5.000 kandidata, od kojih su neki došli i iz Slovenije. Prvi kastinzi u Srbiji počinju ove nedelje u Čačku.

Top-model

"Prva" televizija ovog proleća donosi još jedan rialiti kreiran po svetski poznatom formatu “America’s Next Top Model”, koji mladim devojkama pruža priliku da postanu supermodeli. Pobednica će potpisati ekskluzivni ugovor, a njeno lice će se naći na naslovnim stranama prestižnih modnih časopisa.

Ja imam talenat

Zabavni rialiti serijal, koji je ostvario veliki uspeh tokom prve sezone, trenutno je u montaži, a biće uskoro emitovan na RTS-u. Žiri u sastavu Danica Maksimović, Aleksandar Milić Mili i Ivan Tasovac ponovo će odlučivati ko će od nekoliko hiljada kandidata doboti novčanu nagradu i ekskluzivni ugovor.


Domaćine, oženi se

Ovo će biti šou osmišljen prema uspešnom formatu "Farmer Wants A Wife", koji ima zahtevan zadatak - da pomogne srpskim domaćinima da pronađu ljubav. Voditeljski zadatak poveren je glumici Tijani Čurović, a emitovanje se očekuje na proleće.


Transformacija

"Prva" televizija uskoro će svojim gledaocima ponuditi još jedan rialiti čiji će zadatak biti da u potpunosti transformiše izgled neke osobe. U emisiji će učestvovati oni koji nisu zadovoljni svojim izgledom, kojima će u ostvarenju njihovih želja pomagati estetski hirurzi, frizeri, šminkeri, stilisti...

Pogledajte još