ANDREJ ATIJAS VIŠE NEĆE DA ĆUTI: Pitajte Lunu zašto je od očuha napravila seksualnog manijaka

Andrej Atijas, zvanično bivši muž Anabele Atijas, ali i nakon razvoda pevačicin emotivni partner, u intervjuu za Telegraf.rs ispričao je svoju stranu priče i događaja koje su tokom boravka u rijalitiju Zadruga, u javnost izneli Anabela, njen prvi suprug Gagi Đogani i ćerka Luna Đogani.

Atijas je pevačicu podržao da uđe u rijaliti, a kako je rekao, očekivao je sukobe između Anabele i njene ćerke Lune, za koje smatra da se ne mogu rešiti u rijalitiju.

- Podržao sam je. Rekao sam joj da mora da ode da izbaci to iz sebe. To dugo traje, tri godine, možda bi trajalo i četvrtu, ne verovatno, nego sto posto. Trebalo je da izbaci sve iz sebe, da prvobitno sebi pomogne, ne može nikome drugome da pomogne, dok ne pomogne sebi. Prvi sam je podržao da ode - počeo je priču Anadrej.

- Očekivao sam, znao sam da se to tri godine u njoj skupljalo i kako god okrenuli, uvek su nju krivili ničim izazvanu, uvek je na kraju ona kriva i sad vidim da je i dalje kriva za većinu problema koji se dešavaju unutra između Marka i Lune - rekao je Atijas.

Anabela je ispričala da je Đoganijeva njoj pričala da se njen dečko Marko Miljković drogira, što je potvrdio i Andrej, da se Luna o istoj stvari žalila i njemu.

- Luna je pričala i meni da se Marko drogira, da je to veliki problem, da je obećavao da će prestati. Lično je meni pričala - rekao je Atijas i objasnio u kakvim je odnosima bio sa Markom, kao i šta mu zamera.

- Bili smo u okej odnosima, čak smo jednom sedeli zajedno. To je bilo u novembru, sedeli smo Marko i ja u kafiću, pili smo, zapili smo se. Bili smo u sasvim okej odnosima. Zameram mu samo to što nije čovek, samo to. Ako može to tako da se tako kaže - orkrio je Atijas.

- Koliko godina on ima? 36 godina i onakvo ponašanje... Meni je ono katastrofa, ponašati se tako prema nečijoj maci, kakava god da je, da je najgora na svetu, nije zaslužila takvo ponašanje - dodao je on.

Andrej je istakao da je upoznat sa nasiljem koje je Anabela trepela u braku sa Gagijem. On tvrdi da Đogani nije loš čovek i da kod njega nekada vidi pokajanje zbog ponašanja prema pevačici, dok nekada - ne.

- Verujem da ima pokajanja tu, ali koliko vidim i nema pokajanja. Možda je tu nešto dublje u njemu i ne može to da ispolji. Gagi nije loš momak, ali imao je tu lošu prošlost, eto, to je iza njega. Svi smo imali. Između njih mislim da je to strandardni prodični problem, ali mi se Marko nikako ne uklapa tu - ispričao je Atijas.

Luna je tokom jedne svađe sa Anabelom govoreći o svom očuhu navodno rekla: "Kad me pipao i molio me...". Zadrugari i gledaoci razumeli su da se Andrej navodno neprimereno poneo prema Đoganijevoj, dok Atijas takve navode negoduje.

- Pogrešno ste shvatili, bila je priča ko je koga tukao ispod pokrivača. Prvo je bilo tukao, pa je posle bilo: "Nije me tukao, nego me je bockao, štipkao, pa me je pipkao". O tome su pričali za stolom. Luna je rekla: "Ne znam ko je koga molio i ko je mene pipkao". To nije bilo pipkanje kao seksulanom, nego kao pipkanju o fizičkom dodiru, fizičkom nasilju - rekao je Atijas.

- Nije bilo pipkanja između mene i Lune, nego je rekla: "Nemoj da ja kažem ko je". Mislieći na mene i Anabelu i na incident koji se desio, koji je zabeležen. Trebalo bi Lunu da pitate: "Što si od očuha napravila seksualnog manijaka?" - dodao je Andrej.

Atijas je ispričao da je čaša piva svakog dana prešla u naviku i da je zbog agresivnog ponašanja kada popije odlučio da oda na lečenje od alkohola.

- Uvek sam voleo da popijem pivo, nikada nisam pio neku žestinu. Navika, prešlo je u naviku. Gde god bih izašao popio bih pivo, kao sokić je postalo, počelo je da mi smeta i hteo sam da odem, da se izlečm, to je posle povlačilo i druige stvari - rekao je Atijas.

- Imao sam težu narav, težak sam, puno pričam, ne zaustavljam se, čak sam i agresivan. Popio sam malo više, malo sam preterao. Anabela ja počela da viče na mene, pokušao sam da je ućutkam i desilo se to što se desilo. Nije bila tuča, ali sam prešao tu meru da je prešlo sa verbalnog na fizičko. Bila je policija, niko nije nastradao.. Posle toga sam odlučio da idem na lečenje - zaključio je Atijas.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: andrejko/Instagram

Pogledajte još