SELO MOJE, LEPŠE OD PARIZA: Rada Manojlović se ne vraća u Beograd!

Rada Manojlović neće se ni vraćati u Beograd iz rodnog Četereža, ostaće da živi u porodičnoj kući, a sa tom odlukom složio se i njen dečko Haris Berković.

- Drago mi je da se i lepe vesti brzo šire, a ne samo one loše. Tačno je da sam odlučila da se vratim u Četereže i otkažem stan koji smo Haris i ja rentirali u Beogradu. Nije selo preko sveta, brzo se stigne gde je potrebno. Za sat, sat i po mogu da budem na snimanju, a nekad mi je toliko trebalo da iz stana iz Beograda dođem do studija ako su gužve - ističe Rada I dodaje:

- Ja, iskreno, ne znam što se i pre nisam odlučila na ovaj korak. Bezveze sam davala silne pare na kirije, račune i sve ostale stvari. Nisam stipsa, to svi znaju, samo sam pametnije mogla da iskoristim taj novac. Završićemo kuću, a gde god da se okrenem priroda, svež vazduh. Haris već krade zanat od tate kad je u pitanju pečenje rakije. Uživamo u svakom momentu. Pravim svoj raj na zemlji, družim se sa pozitivnim ljudima, trudim se da samo sa njima budem okružena, pošto je to u Beogradu nemoguće.

Rada ne isključuje mogućnost i da u rodnom Četerežu, pokrene porodični biznis.

- Tata se već neko vreme bavi uzgajanjem voća i povrća, pa smo razmišljali da to podignemo na viši nivo. Ovo sada je za naše kućne potrebe, tata od šljiva, krušaka i kajsija pravi rakiju, ali smo mislili da krenemo sa velikom proizvodnjom, da podignemo još nekoliko plastenika i imamo za prodaju i čak izvoz. Sve će biti zdravo, neprskano, najboljeg kvaliteta - kaže Rada, a u svemu tome podržava je i prati Haris koji je oduševljen preseljenjem.

Izvor: Svet.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još