Najvreliji muški poslovi!

Pilot, sportista, vatrogasac? Možda neko drugi? Čime se bave muškarci koji privlače ženske poglede? Predstavljamo vam najseksepilnije muške pozive, koji „pale“ žene širom sveta. A vi procenite da li su u pitanju samo predrasude, ili zaista ima nešto u tim uniformama i profesijama?

1. PILOT

Poziv pilota se nalazi na samom vrhu najseksepilnijih muških poziva. Moćan muškarac, koji vrlo lako može ženu da vine u visine, svakako je primamljiva ponuda. Njegova uniforma doprinosi celokupnom utisku.

2. SPORTISTA

Sportisti, njihovo mišićavo telo i „zdrav duh u zdravom telu“ glavni su atributi koji osvajaju žene. Međutim, najmoćniji adut ipak su njihovi uspesi.

3. VATROGASAC

Moćan i uniformisan muškarac, koji će za vas ući i u najopasniju vatru, i uhvatiti se u koštac i sa najvećim problemima... Naučnici kažu da je ovo ostvarenje najskrivenijih seksualnih želja žena.

4. POLICAJAC

Policajci, posebno oni u specijalnim jedinicama, uživaju najveću naklonjenost žena, koje vole muškarce sa autoritetom i osećaj zaštićenosti. Mora se priznati da je i u 21. veku, kada žene žele da budu emancipovane, lepo imati nekoga, ko vas na svakom koraku pazi i brine.

 

(old_image)

5. DOKTOR

Ni doktori ne posustaju u trci za „najseksi muškim pozivima u uniformama“. Gospoda u belim mantilima simbolizuju kontrolu i moć, što je ženama često bitnije od samog fizičkog izgleda.

6. ADVOKAT

Advokatima pripisujemo uspeh, inteligenciju i zaštitu, u kombinaciji sa elegantnim odelom i urednom frizurom. Kad se tome doda i deblji novčanik, dobija se jedna od najpoželjnijih profesija.

7. BAŠTOVAN (!)

Mladi baštovan, čvrstog tela i surove muške moći san su svake devojke. Nije baš najjasnije da li su za to krivi filmovi, u kojima se bogate žene bacaju u naručje privlačnom muškarcu, koji održava njen dom i okolinu, ili je dovoljan sam prizor njegovog prljavog nagog tela.

(old_image)

8. MEDIJSKI EKSPONIRANI MUŠKARCI

Glumci i pevači su takođe objekti ženske požude. Iako su mnogi od njih pravi ženskaroši, imaju dosta obožavateljki, koje bi uradile sve, samo da se dokopaju njihovog kreveta. Ako sanjate o nežnoj duši ili grubom muškarcu, u ovoj kategoriji je veliki izbor za svaki ženski ukus.

9. KUVAR

Kažu da ljubav do srca ide preko stomaka. Pravi izbor hrane, koju sprema muškarac na svoj način, budi u ženama strast i požudu. Većina žena, koje dosta vremena provode za šporetom, sanjari o seksepilnom muškom kuvaru.

10. FITNES TRENER

Sate i sate, koje fitnes trener provede u teretani, imaju svoj učinak – potpuno isklesano telo, koje žene primećuju, iako tvrde da im mišići ne znače puno.

Više na www.intimatemedicine.si.

Nada Veljković

Pogledajte još