MOJ ŽIVOT PRIPADA ENI I KRUNI: Marko Janjušević Janjuš grcao i ridao u Rajskom vrtu (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je sinoć zadrugara Marka Janjuševića Janjuša u Rajski vrt. On je tokom razgovora plakao i otkrio da su njegov život samo ćerka Kruna i supruga Ena.

- Da li mogu nešto iskreno da ti kažem? Samo nešto da ti kažem... Da li znaš Drvo... Da... Da li znaš? Evo, iskreno ću da ti kažem... Drvo, nema veze... Drvo... Ja znam da nisam normalan, ja znam da pravim budalaštinu od sebe... Ja znam da nisam normalan, ali ako mi veruješ ovog trenutka... Želim samo da ti kažem da, moj život samo pripada... Moj život pripada samo Eni i Kruni. To je istina živa. Nikog na svetu ne volim više nego Enu i Krunu, a ja nisam normalan - rekao je Janjuš i počeo da moli.

- Samo da vidim Krunu i Enu! Zato što su to osobe koje ja volim jedino na ovom svetu! Daj mi samo da vidim Krunu i Enu, molim te. Kad te molim!

- Za deset dana je deset godina kako sam ja upoznao svoju ženu i za tih deset godina nisam posumnjao u nju. Ja volim Tomu Zdravkovića, ja jesam grešan, ali moj život... Moj život pripada samo njima! Koliko god da sam grešan, moj život pripada samo njima. Ne bih mogao nikada da pomislim da živim život... Ja ne znam šta je sa mnom... Ne znam. Ja znam da sam pogrešio dosta, ali ne znam kako da ispravim to! Hoćeš da ti kažem jednu tajnu? - nastavio je da se pravda nekadašnji košarkaš koji je u rijalitiju "Zadruga" javno prevario suprugu sa Majom Marinković.

- Ti znaš da sam tip muškarca koji može da osvoji svaku, ali moj život pripada samo jednoj osobi. Sve ostalo što sam uradio, ne znam što sam uradio. Moj život pripada samo jednoj osobi koja nikad nije uradila nijednu ružnu stvar koja bi mene poremetila. Za deset godina nisam našao nijednu poruku, nijednu stvar zbog koje bih posumnjao. Ja živim život kao Toma Zdravković - dodao je Janjušević.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još