Salata beži od "Marakane", otpada i Božić?

Iako se do pre samo dva dana činilo da nepoznanice oko prelaska Marija Božića i Kornela Salate u Crvenu zvezdu ne postoje, posao još nije realizovan.

Od gotovog posla došlo se do velikog znaka pitanja, pošto iz Slovana ne stiže, po ranijem dogovoru, poziv za dolazak delegacije sa Marakane.

- Ostalo je na tome da će se ljudi iz Slovana javiti, ali poziva još nema – objašnjava direktor crveno-belih Ivan Adžić.

Na Marakani nisu želeli da se upuštaju u šire priče oko razloga otezanja Slovana. Prema izvorima iz Slovačke problem nije samo u činjenici da su se u igru za angažovanje Salate uključili klubovi iz Rusije i Nemačke, već i u tome što je reprezentativac Slovačke postavio znatno veće uslove nego što Zvezda u ovom trenutku može da plati.

Isti izvor kaže da postoji velika verovatnoća da u slučaju negativnog odgovora Salate i Slovane otpadne i odavno dogovoreni angažman nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine Marija Božića.

U njegovom slučaju problem nije želja ili uslovi fudbalera, već činjenica da crveno-beli za sada nisu uspeli da prodaju nijednog fudbalera iz manevra.

Ipak, nije isključeno da u poslednjem trenutku dođe do promene.

Izvor: www.novosti.rs

Pogledajte još