CEO GRAD MI SE SMEJAO, A JA SAM LEŽAO PORED NJE I PRAVIO SE LUD: Darko Lazić uhvatio Anu Sević u prevari!

Malo ko sa 28 godina može da se pohvali filmski burnim životom kakav ima Darko Lazić ili da se požali na takav život. Tek što je postao punoletan doživeo je neverovatnu slavu, zarađivao ogroman novac, trošio ga nemilice na devojke i poroke. Oženio se šest godina starijom koleginicom Anom Sević i doživeo, kako sam priznaje, najveću izdaju u životu kada ju je uhvatio na delu sa njenim sadašnjim dečkom Danijelom Nedeljkovićem.

Pre nego što je našao svog anđela, Marinu Gagić, morao je da prođe kroz jedan loš brak. Oženio se koleginicom Anom Sević kada je imao samo 23 godine. Pevačica je bila u drugom stanju, a pred matičara su stali tajno. Dobili su ćerkicu Lorenu, međutim, njihov brak je od početka bio propraćen brojnim skandalima, koji su ih na kraju doveli do razvoda.

- Nije moglo drugačije sa Anom, ali sam ja to morao da vidim mnogo ranije. Što sam želeo bolje, išlo je sve gore. Svoje nezadovoljstvo, nervozu, bes pokušavao sam da rešim na neke loše načine i kanalio sam se još više. Ne mogu da kažem da su samo moji poroci bili problem, niti želim nju da okrivim za sve. Krivi smo oboje.

Pevač ipak priznaje da mu je krivo što je Sevićeva mesecima krila da ima drugog muškarca. Kako Lazić tvrdi, Ana je dugo bila u paralelnoj vezi sa njim i svojim sadašnjim verenikom Danijelom.

- Znao sam da me vara i ćutao da vidim dokle će to da ide. A samo je trebalo da mi kaže: "Ja sam se zaljubila." Hiljadu puta sam je pitao, poricala je. Svi su znali, pa i ja, a ona se pravila luda. Ceo grad me je ismevao. Na kraju sam pozvao njega i pitao da li je sa mojom ženom. "Ne, druže, taman posla", govorio mi je. "Nemoj biti pi*ka, reci mi. Nemoj da pravi majmuna i od mene i od tebe. Ako ste zajedno, zajedno ste", ubeđivao sam ga, ali je sve poricao - priseća se folker jednog od najmučnijih perioda u životu.

Trudio se da vodi normalan život, da veruje svojoj ženi, ali ga je sumnja stalno izjedala:

- Ne znam kako sam mogao da legnem pored nje i da se pravim lud. Valjda mi je samo Lorena bila u glavi i to da će ona ostati bez porodice. Na kraju sam morao sam da se uverim, da ih uhvatim na delu. Bilo mi je mnogo teško, jer sam znao da više neću svakodnevno gledati ćerku kako odrasta.

Pobednik "Zvezda Granda" tvrdi da mu Ana nije bila neverna samo zato što se zaljubila već i da je pre Danijela imala vanbračne afere:

- Prešao sam joj i preko još jedne prevare. Taj momak mi je priznao i ne zameram mu. Nije mi on kriv, nego ona.

Izvor: Informer.rs
Foto: darkolazicofficial/Instagram

Pogledajte još